Monitoimi-ilmaisin ERITTÄIN edullisesti TÄÄLTÄ

Kevät saapuu kohisten Monelle kotinikkarille se tarkoittaa, että kohta on aika aloittaa ulkoprojektit, jotka ovat saaneet odottaa talven ajan.

Terassi saattaa kaivata käsittelyä ja puhdistusta liasta ja levästä. Ehkä ruohonleikkuri kaipaa huoltoa, jotta se on valmis kesän töihin. Pieniä tehtäviä on paljon, ja ne on saatava alta pois, ennen kuin on aika aloittaa isommat projektit.

Riippumatta siitä, ovatko suunnitellut projektit isoja vai pieniä, Tee Itse tarjoaa tueksesi upean pienen digitaalisen apulaisen.

Reilusti hyödyllisiä toimintoja

Viisitoimisessa monitoimi-ilmaisimessa on joukko toimintoja, joista voi olla paljonkin apua nikkarointiprojekteissa. Se löytää jännitteiset kaapelit ja metalliputket seinän sisältä, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä poratessasi.

Siinä on myös digitaalinen etäisyysmittari, jonka kantama on jopa 15 metriä. Kosteusmittaritoiminnolla esimerkiksi puutavaran kosteuden mittaaminen käy helposti, ja jännitemittari mittaa paristojen ja akkujen – jopa auton akun – varaustason.

Monitoimi-ilmaisimen arvo on 79,90 euroa, mutta saat sen ja 2 numeroa Tee Itse -lehteä yhteensä hintaan 14,90 euroa. + postituskulut NAPSAUTA TÄSTÄ