Useimmat lienevät sitä mieltä, että on mukavaa, kun työkalut ovat järjestyksessä tehtiinpä niillä töitä verstaalla tai kuljetettiin työmaalle. Järjestys helpottaa työtä ja tekee siitä mukavampaa. Jos työkaluja pystyy kaupan päälle vielä suojaamaan tehokkaasti sateelta, tuulelta, iskuilta, kolhuilta ja kaikenlaiselta lialta, sitä parempi.

Ennen suojaa tarjosivat hyvin raskaat ja painavat puulaatikot, mutta kevyet, iskunkestävästä muovista valmistetut säilytysjärjestelmät ovat jo tätä päivää. Muovimateriaalien kehitys on vaikuttanut työkalujen säilytys- ja kuljetustapoihin ja käytettävissä oleviin malleihin, mutta valmistajat eivät ole pysäyttäneet kehitystyötään tähän.

LUE LISÄÄ: Esittelyssä erilaiset työkalupakit

Uusia ideoita ja järjestelmiä syntyy nimittäin jatkuvasti. Jotkin valmistajat keskittyvät siihen, että työkalujen suojaaminen ja kuljettaminen olisi mahdollisimman vaivatonta, toiset puolestaan ovat sitä mieltä, että työkalupakkien pitäisi pystyä paljon enempään kuin vain siirtämään työkalut turvallisesti pisteestä A pisteeseen B.

Keräsimme tähän muutamia kekseliäisyydestä kertovia esimerkkejä. Säilytykseen ja kuljetukseen liittyvien yksityiskohtien määrä on miltei rajaton...