Arbejdsbukke - nye tendenser

Pari työpukkia on lähes välttämätön hankinta, sillä ne helpottavat työtä paljon. Niiden ansiosta työt pysyvät paljon paremmin hallinnassa ja pukkien avulla saa pidettyä myös epäsäännölliset kappaleet hyvin paikallaan.

Käytännössä useimmille riittänee muutaman kympin hintainen tavallinen työpukki. Jos olet halukas maksamaan työpukistasi hieman enemmän, voit nykyään löytää todella älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät työstä paljon sujuvampaa.

Uusia työpukkeja on periaatteessa malliltaan kahdenlaisia: yhdet ovat todella käteviä minitikkaita/porrasjakkaroita, joita voi käyttää myös työpukkina. Toiset mallit muistuttavat pikemminkin perinteisiä työpukkeja, mutta niiden toiminnallisuutta on kehitetty ja kuljetus- ja varastointiominai-suuksia paranneltu.

Kaikki tässä esittelemämme työpukit voi taittaa kokoon, jolloin ne eivät vie seinää vasten asetettuina verstaalla tai autotallissa juuri lainkaan tilaa. Lisäksi uudet työpukit kestävät hyvin nikkareiden yleisemmin käyttämien materiaalien aiheuttaman kuormituksen.