Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Iso, kevyt ja vakaa työpöytä

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Stanleyn uusi työpöytä kestää jopa 450 kiloa ja aukeaa kolmessa sekunnissa nappia painamalla. Pöytä on lähestulkoon nerokas uutuus, joka kannattaa hankkia.

Testitoimittajamme vakuuttui Stanleyn uudesta työpöydästä.

Tietoa pöydästä:

Levyn mitat: 60 x 85 cm
Maksimikuormitus: 455 kg
Paino: 10,4 kg
www.stanleyworks.fi

Olin hieman skeptinen, kun purin Stanleyn ”uutta ja vallankumouksellista” työpöytää pahvilaatikosta.

Skeptinen siksi, että olin käyttänyt aiemmin vain puukantisia työtasoja, joissa oli omat ongelmansa. Isot pöydät olivat liian kankeita ja vaikeakäyttöisiä ja pienet niin heiveröisiä, etteivät ne kestäneet ihmisen painoa.

Helppo pystyttää

Olin kuitenkin myytyä miestä heti, kun taittelin Stanleyn työpöydän auki. Pöytä avautui käyttökuntoon napista painamalla ja päädyssä olevasta kahvasta vetämällä.

Pöydän pakkaaminen oli yhtä yksinkertaista: se piti vain kääntää pystyyn ja kahva työntää sisään. Jalat paukahtivat oikeille paikoilleen, eivätkä sormet jääneet väliin!

Jalat ovat terästä ja työtaso hyvin paksua muovia, joka kestää kaikenlaista säätä. Se on iso edistysaskel vanhoihin puukantisiin työpöytiin verrattuna.

Fiksut reiät puristimia varten

Materiaalien ja helppokäyttöisyyden lisäksi pöytää pitää kehua isoista X-kirjaimen muotoon tehdyistä rei’istä. Levyn keskellä olevien reikien läpi on helppo työntää yhden käden puristin, joten esineet pysyvät paikallaan myös keskellä pöytää. Se on suorastaan nerokasta!

Työtasossa on myös reikiä, joihin voi kiinnittää erilaisia stoppareita. Niiden avulla esineet pysyvät paremmin paikallaan. Sopivia stoppareita on helppo tehdä esimerkiksi tavallisesta pyörölistasta.

/Testitoimittaja Kim Wilken

Stanleyn esittelyvideo

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin