Testitoimittajamme vakuuttui Stanleyn uudesta työpöydästä.

Testitoimittajamme vakuuttui Stanleyn uudesta työpöydästä.

Tietoa pöydästä:

Levyn mitat: 60 x 85 cm Maksimikuormitus: 455 kg Paino: 10,4 kg www.stanleyworks.fi

Olin hieman skeptinen, kun purin Stanleyn ”uutta ja vallankumouksellista” työpöytää pahvilaatikosta.

Skeptinen siksi, että olin käyttänyt aiemmin vain puukantisia työtasoja, joissa oli omat ongelmansa. Isot pöydät olivat liian kankeita ja vaikeakäyttöisiä ja pienet niin heiveröisiä, etteivät ne kestäneet ihmisen painoa.

Helppo pystyttää

Olin kuitenkin myytyä miestä heti, kun taittelin Stanleyn työpöydän auki. Pöytä avautui käyttökuntoon napista painamalla ja päädyssä olevasta kahvasta vetämällä.

Pöydän pakkaaminen oli yhtä yksinkertaista: se piti vain kääntää pystyyn ja kahva työntää sisään. Jalat paukahtivat oikeille paikoilleen, eivätkä sormet jääneet väliin!

Jalat ovat terästä ja työtaso hyvin paksua muovia, joka kestää kaikenlaista säätä. Se on iso edistysaskel vanhoihin puukantisiin työpöytiin verrattuna.

Fiksut reiät puristimia varten

Materiaalien ja helppokäyttöisyyden lisäksi pöytää pitää kehua isoista X-kirjaimen muotoon tehdyistä rei’istä. Levyn keskellä olevien reikien läpi on helppo työntää yhden käden puristin, joten esineet pysyvät paikallaan myös keskellä pöytää. Se on suorastaan nerokasta!

Työtasossa on myös reikiä, joihin voi kiinnittää erilaisia stoppareita. Niiden avulla esineet pysyvät paremmin paikallaan. Sopivia stoppareita on helppo tehdä esimerkiksi tavallisesta pyörölistasta.

/Testitoimittaja Kim Wilken

DETALJIT
Stanley-työpöytä: kolmen sekunnin pystytys KOLMEN SEKUNNIN KASAUS Stanleyn lupaus pitää paikkansa: pöydän kasaamiseen menee vain 3 sekuntia. Paina nappia ja nosta kahvasta.
Stanleyn työpöytä: fiksut reiätFIKSUT REIÄT Työtason keskelle voi kiinnittää puristimia levyn keskellä olevien isojen reikien ansiosta. Todella fiksua!
STANLEY FATMAX EXPRESS TYÖPÖYTÄ

5 stars

Kätevä ja jämerä työtaso, joka on helppo ottaa mukaan joka paikkaan. Ei vie juurikaan tilaa kokoon taitettuna, ja on helppo koota ja pakata. Kestää hyvin sadetta ja ihmisen painon. Erinomainen hankinta jokaiseen kotiverstaaseen.

Hinta noin: 150 euroa

+

Helppo, vakaa ja kestävä.

-

Ei mitään huomattavaa.

Stanleyn esittelyvideo