Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Maailman pienin höyläpenkki

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Höyläpenkki on keksitty uudelleen! Ruotsalainen Sjöberg on kehittänyt maailman pienimmän höyläpenkin, ja tuote on varsinainen neronleimaus.

Maailman pienin höyläpenkki

LUE LISÄÄ: Näin saat kaiken irti höyläpenkistäsi

Puutöistä tulee väistämättä mieleen höyläpenkki. Jos kävit kouluaikanasi veistotunneilla, voi hyvinkin olla, että nikkaroit tuolloin ruotsalaisen Sjöbergin höyläpenkin ääressä. Yritys on nimittäin tehnyt höyläpenkkejä yli 60 vuotta ja on yksi maailman johtavista alan valmistajista.

Sjöberg ei lepää nykyäänkään laakereillaan, vaan on itse asiassa juuri saanut valmiiksi todellisen oivalluksen: perhe-pizzalaatikon kokoisen, siirreltävän höyläpenkin. Höyläpen-kin voi helposti kiinnittää pöytään ja ripustaa työkalutauluun käytön jälkeen. Tuote on erinomaisesti suunniteltu, ja sen avulla voi ratkaista monille tutun ongelman: oikea höylä-penkki vaatii paljon tilaa, ja tämän vuoksi useimmat päätyvät työpöydän ja ruuvipenkin käyttöön tai valitsevat pienen, yhteen taitettavan työpukin. Höyläpenkin ääressä nikkarointi on kuitenkin erittäin mukavaa, ja tähän saumaan Sjöbergin Smart Vise osuu. Vankka 6,5 kg painava ja 8 cm paksu höylä-penkki ei vie pöydältä kuin 36 x 36 cm tilaa!

Kirjaudu tai hanki pääsy to see the drawing

Esimerkiksi puukehykset saa hyvin kiinni höyläpenkin siirreltäviin hakatappeihin.

Kun höyläpenkin kiristää pöytään parilla ruuvipuristi mella, työstettävät kappaleet saa helposti kiinni.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin