Isot ihmiset! 120 euroa vatupassista?

Stabilan vatupassissa kohtaavat kestävyys, tarkkuus ja maailmanluokan design

Hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä, ja se pätee myös työkaluihin. Jos tee se itse - rakentaja ostaa markkinoiden parhaan ja kalleimman työkalun, kyse on muustakin kuin työkalun kestävyydestä. Ahkerinkaan harrastajanikkari ei käytä vasaraa tai talttaa päivittäin, joten markettimallit riittävät kotioloissa mainiosti.

Kallis työkalu ostetaan useimmiten hienon designin ja siistin viimeistelyn vuoksi. Laatutyökalun vaikuttava olemus ja ainutlaatuisen hyvä sormituntuma vaikuttavat myös ostopäätökseen.

Joistakin työkaluista vain tietää, että ne kestävät sukupolvelta toiselle. Laatutyökaluissa vetoavat myös fiksut yksityiskohdat ja lisätoiminnot sekä tieto siitä, että ne ovat varmasti hienommat kuin naapurilla.

Kalliit yksityiskohdat

Mutta mikä rautakaupan superliigassa oikein maksaa? Valitsimme tarkasteluun kuusi ”tavallista” työkalua, joita jokainen joskus tarvitsee.

Samat työkalut voi ostaa alennuksesta murto-osalla huipputyökalujen hinnasta. Toisaalta alennustuotteissa on myöskin vain murto-osa jännitystä ja karismaa.

Työkalujen superliiga

Tutkimme tarkemmin vatupassia ja muutamaa muuta huippulaatuista mutta tyyristä työkalua.

Lataa koko artikkeli ja lue lisää näistä:

  1. Stabilan vatupassi
  2. Peddinghausin yliveto vasara
  3. Durlach/Peddinghausin lipsumaton ruuvipenkki
  4. Knipexin pihtiavain
  5. Stubain luotettava taltta
  6. ... ja maailmanluokan hylsysarja