Vuoden 2015 työkalu

Tee Itse

-lehdessä on ollut tapana arvioida pian vaihtuvaa työkaluvuotta: Miten markkinat kehittyivät? Mitkä työkalut erottuivat testeissämme edukseen? Mitä jokaisen itseään kunnioittavan nikkarin tulisi kirjoittaa joulun lahjatoivelistalle?

Akkutyökalu on ykkönen!

Työkaluvalikoimissa on todella ollut upeita laitteita mistä valita, mutta yhdellä tavalla vuosi 2015 oli täysin ainutlaatuinen: akkukäyttöiset työkalut valtasivat jalansijaa kaikkialla! Jokainen johtava työkaluvalmistaja keskittyi toinen toistaan houkuttelevampien akkutyökalujen kehittämiseen. Tämän myötä myös kilpailu kiristyi ilahduttavasti, laatu parani ja hinnat laskivat tasolle, jossa todelliset laatutyökalutkaan eivät enää jääneet vain ammattilaisten ulottuville.

Vuoden 2015 katselmuksemme keskittyykin akkutoimisiin työkaluihin, sillä tarjonta on ylenpalttista, eikä lahjatoivelistan laatiminen ole vaikeaa.

Mukavia lukuhetkiä!

1. Vuoden paras porakone-ruuvinväännin

Milwaukee BorehammerLöysimme porakone-ruuvinvääntimen, joka oli omaa luokkaansa vuoden 2015 tarjonnassa – jopa siinä määrin, että nimesimme sen vuoden parhaaksi akkutoimiseksi työkaluksi.

Listalla on muiden muassa yksi poravasara, kolme porakone-ruuvinväännintä, miniruuvinväännin ja yksi monitoimikone. Täällä näet ne kaikki:

Vuoden paras akkutoiminen porakone-ruuvinväännin

2. Vuoden parhaat sahat ja leikkurit

Metabo Multicutter Vuonna 2015 markkinoille tulleiden akkutoimisten sahojen ja leikkureiden laadukkuus löi meidät ällikällä.

Valitseimme 7 parasta - mukana on mm. pyörösaha, pistosaha, puukkosaha ja monitoimileikkkuri. Katso täältä vuoden parhaat sahat ja leikkurit:

Vuoden parhaat akkutoimiset sahat ja leikkurit

3. Vuoden parhaat puutarhakoneet

Kædesav 2015 oli upeiden puutarhakoneiden vuosi.

Valitsimme 7 parasta – mukana mm. pensasleikkuri, ketjusaha, puutarhajyrsin ja ruohonleikkuri. Täältä näet vuoden parhaat puutarhakoneet:

Vuoden parhaat puutarhakoneet

4. Kaikki muut...

sømpistol Kokosimme tänne ne työkalut, jotka jäävät hiukan ryhmän ulkopuolelle mutta jotka silti ansaitsevat paikan vuoden parhaiden akkutyökalujen sarjassa.

Valitsimme 7 suosikkia - mukana on mm. naulapyssy, sähköhöylä, työvalaisin ja saumapistooli. Katso tästä vuoden huipputuotteet:

Vuoden työkalut: 7 suosikkia

Oletko tilaaja? Katso tästä kaikki vuoden työkalut

Lehden tilaajana voit ladata vuoden parhaiden työkalujen arviomme kokonaisuudessaan – lahjatoivelistasi on valmis!

Jos et vielä ole tilaaja, voit korjata asian nopeasti vain 2,90 eurolla. Saat saman tien tilaajanumeron, jonka avulla päivität käyttäjäprofiilisi ja pääset tutustumaan KAIKKEEN Tee Itsen sisältöön.