Jos sinulla on mökki tai ystäviä, joita autat korjaustöissä, haluat varmasti ottaa työkalut mukaasi. Tarvitset siis työkalulaatikon. Työkalulaatikkoja on erilaisia. Kyseessä voi olla pieni laatikko ruuveille, porille ja kärjille, tai laatikko voi olla iso, pyörillä varustettu kaksikerroksinen pakki, jonne mahtuvat niin porakone, vasarat, taltat kuin lukuisat ruuvi- ja naulalaatikotkin.

Testasimme erilaisia vaihtoehtoja, sekä kaikkein edullisimpia malleja että hieman kalliimpia työkalulaatikoita. Osa on valmistettu muovista, osa jostakin muusta. Kun olet lukenut testimme, tiedät eri vaihtoehdoista enemmän ja voit suunnata liikkeeseen tai verkkokauppaan luottavaisin mielin ja valita juuri sen työkalulaatikon tai -pakin, joka täyttää omat säilytystarpeesi.

Keräsimme erilaisiin työkalulaatikoihin valikoiman perustyökaluja eli vasaroita, ruuvitalttoja, vesivaa’an (60 cm) ja monia muita työkaluja ja tarvikkeita, jotka yleensä ovat työmaalla tarpeen. Esineet mahtuivat useimpiin työkalulaatikoihin, tosin kaikissa ei ollut tilaa vesivaa’alle, eikä joistakin laatikoista nähnyt, mitä ne sisälsivät.

Tähän valitsemamme laatikot täyttivät kuitenkin hintaansa nähden tarpeemme hyvin. Mukavia lukuhetkiä – ja onnistunutta ostosreissua!