Mitat:

Mitat:

45 x 53 x 12 cm Sisältää: 1–15 ruuvilaatikkoa Materiaali: Iskunkestävää muovia Paino: Täynnä noin 15 kiloa www.essve.fi

Jokainen rakentaja tietää, kuinka kärsineeltä pahvinen ruuvilaatikko näyttää parin päivän käytön jälkeen. Kastuneet ja rutistuneet laatikot irvistävät joka puolelta, ja niiden pinoaminen on lähestulkoon mahdotonta.

Ruotsalainen ruuvinvalmistaja Essve on pakannut ruuvit erikokoisiin ja iskunkestäviin muovilaatikoihin. Se kuulosti niin hyvältä, että laatikot piti testata heti.

Helppo pinota

Laatikot on helppo kasata päällekkäin, ja usealle sivulle liimatut etiketit kertovat selkeästi, mitä missäkin laatikossa on. Laatikot eivät ole täysin vesitiiviitä. Ne pitävät sateen ulkona, mutta veteen pudotettu laatikko nielee vettä.

Laatikot ovat yhtä korkeita mutta muuten erikokoisia, joten salkkuun voi pakata sekä pieniä että isoja laatikoita. Laatikoiden kansien avaaminen on hieman vaikeaa.

Fiksu "Lego-pohja"

Laatikot pitää avata kuljetuksen ajaksi, sillä ne pysyvät kiinni salkussa vain kansiensa avulla. Laatikon kansi painetaan kiinni salkun pohjaan ja laatikko kiinni kanteen. Lego-palikoista tutut nystyrät pitävät laatikot aloillaan myös puolityhjässä salkussa.

Ruuvit pysyvät hyvin laatikoissaan kuljetuksen ajan. Kun salkku avataan, koko valikoima on heti käden ulottuvilla.

Täyteen pakattu salkku painoa lähes 15 kiloa. Salkkua ei ole kuitenkaan pakko täyttää laitoja myöten, sillä laatikot pysyvät paikoillaan, vaikka mukaan otetaan vain työhön tarvittavat ruuvit.

ESSVE ESSBOX RUUVIJÄRJESTELMÄ JA SALKKU

5 stars

Fiksu tapa ostaa ja säilyttää ruuveja. Iskunkestävissä laatikoissa on selkeät merkinnät. Kaikki kulkee mukana yhdessä salkussa. Salkun voi ostaa erikseen, mutta sitä myydään myös 10–12 ruuvilaatikon kanssa.

Hinta: Noin 160 euroa. Sisältää 12 ruuvilaatikkoa, 1 kärkisarjan + kärjenpidikkeen ja kuljetussalkun.

+

Kaikki pysyy järjestyksessä.

-

Vain Essven ruuvilaatikoille.