Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Johdoton, kompakti ja todella tehokas

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Milwaukee tunnetaan tehokkaista ja näyttävistä työkaluistaan. Myös uusi akkutoiminen katkaisu/jiirisaha M18 SMS 216 on hyvin suunniteltu luksusluokan laite.

M18-brändiin kuuluu jo yli 50 Milwaukee-työkalua, joissa voi käyttää samaa 18 V:n akkua. Sarjaa on nyt kasvatettu SMS 216 -katkaisu/jiirisahalla. Verrattuna markkinoiden muihin Milwaukee-työkaluihin saha on suunniteltu ja varustettu kaikilla sahalta toivotuilla toiminnoilla.

Saha näyttää kompaktilta ja vankalta, ja 14 kilon painon sekä suuren kuljetuskahvan ansiosta sitä on verrattain helppoa siirrellä paikasta toiseen.

Kaksoisteleskooppikiskoilla liukuva terä liikkuu kevyesti. 216 mm:n terän sahauskapasiteetti 90 asteen kulmassa on 60 x 270 mm.

Kuormittamattoman terän nopeus on 2 700 rpm, eikä se jää pyörimään kytkimestä päästettäessä, vaan pysähtyy samalla hetkellä.

Sahapöytää voi säätää 50 asteen jiiriin sahausta varten molempiin suuntiin, ja siinä on vakiosahauskulmat eniten käytettyjä jiirikulmia varten, esim. 22,5° ja 45°. Terää voi myös kallistaa -2–48 asteen kaltevuuteen viistoon sahausta varten.

Sahaa varten voi ostaa ylimääräisiä pölynimutarvikkeita, joiden ansiosta sahauspölyn määrän voi minimoida. Lisäksi sahassa on voimakas LED-valo sekä hyvä laserlinjain, joka osoittaa sahauslinjan tarkasti ja selkeästi.

Sahasimme täyteen ladatulla 4 Ah:n akulla 45 x 90 mm:n kuusilankkuun reilut 60 viiltoa ensimmäisellä kerralla ja noin 50 viiltoa toisella kerralla. Tämä on hyvä määrä. Jos käytössä on esim. kaksi 4 Ah:n akkua, joiden latausaika on reilu tunti, sahan käyttöön ei juuri tule turhia katkoksia. Sahan hinta (runkomalli) on noin 550 €.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin