Kevyt ja tehokas 12 voltin käsisirkkeli

Milwaukee M12 Fuel käy nimensä mukaisesti 12 voltin akulla. Se ei ole yhtä iso ja painava kuin 18-volttiset sirkkelit, mutta joka tapauksessa vahva ja kevyt saha.

Akku: 12V, 4,0 Ah


Kierroksia/min: 3600/minut


Terän halkaisija: 140 mm


Syvyys 90°/45°: 44/33 mm


Paino: 3 kg akun kanssa

12 voltin akut painavat ja vievät vähemmän tilaa kuin perinteiset 18 voltin akut. Onneksi hyvät 12 voltin koneet alkavat olla yhtä tehokkaita kuin halvimmat 18-volttiset. Päätin testata tätä 12-volttista Milwaukeen käsisirkkeliä samalla tavalla kuin 18-voltin konetta.

Ei sovi raskaisiin töihin

Laitoin kaksi 18 millin OSB- levyä päällekäin ja sahasin ne suikaleiksi. Kone teki siistiä jälkeä, jos en painanut sitä levyä vasten vaan annoin sen edetä itsekseen. Yritin sahata myös 27-millistä, pyökistä tehtyä liimapuulevyä, mutta tulos ei ollut kovin hyvä. Kone eteni hitaasti, ja terä lopetti pyörimisen kokonaan, jos konetta painoi. Anna koneen edetä omaan tahtiinsa!

Kuulaton moottori

Sirkkelin moottori on hiiliharjaton, joten se ääntää vähemmän, kestää pitempään ja on voimakkaampi kuin vanhanaikaiset kuulamoottorit. Se ei pysty yhtä raskaaseen työhön kuin 18 voltin koneet, mutta se on toisaalta myös pienempi ja kevyempi.

Kestävä pyörösaha Milwaukeelta

Kaiken kaikkiaan Milwaukeen käsisirkkeli tekee erittäin positiivisen vaikutuksen. Sen kahvat on päällystetty kumilla, joten koneesta saa hyvän otteen. Sirkkelissä on led-työvalo, joka valaisee hienosti terän etuosan. Vielä hienompaa olisi, jos valo osoittaisi hieman etuviistoon siten, että merkkiviivan voisi nähdä. Saha on pieni ja kevyt, ja sen kahvat ovat oikeilla paikoilla. Jos ostat tämän sirkkelin, siitä voi tulla suosikkikoneesi!

KATSO MYÖS: Testi - Pyörösahat

HYVIÄ YKSITYISKOHTIA:

VALO: Led-valo on tarpeeksi kirkas, mutta se osoittaa vain suoraan alas. Olisi hienoa, jos valo näyttäisi eteenpäin.

AKKUVALO: Akun varaustaso ei näy akun kyljessä vaan koneen kahvassa. On hyvä, että varaustason voi nähdä sahaamisen aikana.

Muut lukevat juuri nyt …