Teräsuojassa on vesiletkuun sopiva liitin, mikä helpottaa terien pesemistä. Kaareva kahva helpottaa otteen vaihtamista leikkauksen aikana.

Teräsuojassa on vesiletkuun sopiva liitin, mikä helpottaa terien pesemistä. Kaareva kahva helpottaa otteen vaihtamista leikkauksen aikana.

Worxin akkukäyttöisen ruohonleikkurin terät pitävät ääntä, kun kone raivaa tiensä nurmikon läpi. Muuta ääntä koneesta ei kuulukaan, sillä sen moottori ei melua. Leikkuri on kuin polttomoottorikone ilman polttomoottorin ääntä ja bensankatkua.

Ruoho kaatuu ensimmäisellä sivalluksella!

Kone niittää pitkän ruohon ensimmäisellä sivalluksella kuin bensaleikkuri ainakin. Koneen leikkausleveys on vaikuttavat 48 senttiä, ja se toimii moitteetta sekä biosilppu-, taakseheitto- ja ruohonkeräystoiminolla. Terien leikkauskorkeutta voi säätää 20 millistä 80 milliin kasvukauden mukaan. Leikkurin pienet eturenkaat ja isot takarenkaat helpottavat koneen liikuttelua.

Ei mikään kärpässarjalainen

Hyvä liikkuvuus on tärkeää, sillä ruohonleikkuri painaa 25 kiloa, eikä siinä ole vetotoimintoa. Worxin ruohonleikkuri ei todellakaan ole mikään kärpässarjalainen. Päinvastoin: teräsuoja on metallia eikä muovia, jota käytetään yleisesti akkuruohonleikkureissa.

Sopii myös isoille nurmikoille

Koneessa on kaksi 40 voltin akkua, ja sillä voi ajaa 500 neliötä nurmikkoa yhdellä latauksella. Konetta voi siis käyttää isoillakin nurmikoilla, vaikka se on akkukäyttöinen. Leikkurissa on osoitin, joka kertoo akun varaustason. Koneen terien puhdistaminen on kätevää. Liitä vain puutarhaletku kiinni teräsuojaan ja anna koneen käydä vähän aikaa. Puhdasta tulee!

TOIMITUS SUOSITTELEE: Testi akku ruohonleikkurit

WORX 40 VOLTIN AKKURUOHONLEIKKURI

4,5 stars

Worxilla taidetaan tietää, että uutuusmallista tuli hyvä. Se näkyy myös koneen hinnassa. Leikkuri maksaa noin 400 euroa, mikä ei kuitenkaan ole liikaa hyvästä leikkurista. Rahan vastineeksi saa tehokkaan ja hiljaisen ruohonleikkurin.

Pris: 400 euroa kahdella 40 voltin akulla (2,0 Ah) ja laturilla.

+

Leikkaa hyvin ja hiljaisesti.

÷

Hieman raskas työntää.
WORX-AKKURUOHONLEIKKURIN HYVÄT YKSITYISKOHDAT
PESE PUHTAAKSI Teräsuojassa olevaan liittimeen voi asentaa puutarhaletkun. Avaa hana ja anna terän pyöriä vapaasti 20–30 sekuntia. Terät puhdistuvat!
LEIKKUUKORKEUS Leikkuukorkeutta säädetään kahvasta. Valikossa on seitsemän eri korkeutta 20:stä 80:een milliin.