Hiljainen robotti tekee täydellistä jälkeä

Boschin uusi robottileikkuri Indego Connect tekee nurmikolla täydellistä jälkeä naapureita häiritsemättä. Voit itse tehdä samaan aikaan jotain mukavaa.

Nurmikon leikkausta voi säädellä kännykällä.

Søren Prien Makaan altaalla ja siemailen värikästä drinkkiä jossain Karibialla. Samalla älypuhelimeni värisee. Näyttö kertoo, että ruohonleikkurini on törmännyt esteeseen kaukana kotipihalla. Pyydän konetta peruuttamaan hieman ja jatkamaan työtä.

Fiksu etäohjaus
Boschin Indego Connectia voi ohjata etänä kännykällä. Se ei ole mikään mitätön yksityiskohta, mutta toisaalta sillä ei ole minulle hirveästi merkitystä: joudun joka tapauksessa aloittamaan ruohon- leikkauksen siitä, että raivaan pihalta kaikki koiran lelut ja lastenkengät.

Asenna johdot ja anna koneen hoitaa loput!
Indigo on tehokas, hiljainen ja helppo asentaa. Kaapelin ja latausaseman asentaminen saattaa tosin aluksi tuntua vähän monimutkaiselta. Bosch on onneksi laatinut kaapelin asentamisesta oikein opettavaisen videon. Ohjeita noudattamalla kaapelin saa asennettua siten, että robotti osaa liikkua pihalla.

Pakkauksen mukana tulee 200 metriä kaapelia ja 400 pientä muoviosaa, joilla kaapeli kiinnitetään maahan. Määrä voi tuntua paljolta, mutta kaapelin joutuu käyttämään melkein kokonaan pienelläkin pihalla.

Supertehokas robottileikkuri
Työssä Indego on supertehokas. Kone leikkaa 200 m2 yhdellä latauksella ja hakeutuu itse takaisin latausasemalle. Se leikkaa yhdessä päivässä jopa tuhannen neliön nurmikon. Ja hyvin leikkaakin: nurmikkoni ei ole koskaan ollut yhtä tasainen.__

Bosch Indego Connect robottiruohonleikkuri

Indego Connect on hiljainen, ja se suunnistaa tehokkaasti. Se tekee täysin tasaista jälkeä ja etsiytyy takaisin latausasemalle, kun akku alkaa tyhjentyä. Kun kaapeli on maassa ja ruoho leikattu, voit keskittyä aivan muihin asioihin.

Hinta: Indego 1000 Connectin hinta liikkuu 1500 euron tienoilla. Indego 800:ssa ei ole etäyhteyttä. Sen hinta on noin 1350 euroa. Lähin jälleenmyyjä löytyy www.bosch.fi-sivustolta.

  • Leikkaa täydellisesti.
  • Kallis kertainvestointi.

FIKSUT YKSITYISKOHDAT:

ETEENPÄIN TUNNUSTELLEN : Keulassa oleva tutka varoittaa robottia esteistä, jotta se osaisi kiertää ne. Jättitrampoliini tosin tuottaa ongelmia.

ETÄKÄYTTÖ: Kännykkään ladattavalla sovelluksella voi seurata, miten robotti suoriutuu työstään ja missä se on juuri nyt.

LUE LISÄÄ: Rakenna tallipaikka robottiruohonleikkurille