Tehokas ja hiljainen akkuruohonleikkuri

Worx on tuonut kauppoihin häikäisevän tehokkaan, kestävän ja voimakkaan akkukäyttöisen ruohonleikkurin. Kone ajaa nurmikon melkein yhtä tehokkaasti kuin bensaleikkuri, mutta ilman polttomoottorin häiritsevää melua.

Worxin akkukäyttöisen ruohonleikkurin terät pitävät ääntä, kun kone raivaa tiensä nurmikon läpi. Muuta ääntä koneesta ei kuulukaan, sillä sen moottori ei melua. Leikkuri on kuin polttomoottorikone ilman polttomoottorin ääntä ja bensankatkua.

Ruoho kaatuu ensimmäisellä sivalluksella!

Kone niittää pitkän ruohon ensimmäisellä sivalluksella kuin bensaleikkuri ainakin. Koneen leikkausleveys on vaikuttavat 48 senttiä, ja se toimii moitteetta sekä biosilppu-, taakseheitto- ja ruohonkeräystoiminolla. Terien leikkauskorkeutta voi säätää 20 millistä 80 milliin kasvukauden mukaan. Leikkurin pienet eturenkaat ja isot takarenkaat helpottavat koneen liikuttelua.

Ei mikään kärpässarjalainen

Hyvä liikkuvuus on tärkeää, sillä ruohonleikkuri painaa 25 kiloa, eikä siinä ole vetotoimintoa. Worxin ruohonleikkuri ei todellakaan ole mikään kärpässarjalainen. Päinvastoin: teräsuoja on metallia eikä muovia, jota käytetään yleisesti akkuruohonleikkureissa.

Sopii myös isoille nurmikoille

Koneessa on kaksi 40 voltin akkua, ja sillä voi ajaa 500 neliötä nurmikkoa yhdellä latauksella. Konetta voi siis käyttää isoillakin nurmikoilla, vaikka se on akkukäyttöinen. Leikkurissa on osoitin, joka kertoo akun varaustason. Koneen terien puhdistaminen on kätevää. Liitä vain puutarhaletku kiinni teräsuojaan ja anna koneen käydä vähän aikaa. Puhdasta tulee!

TOIMITUS SUOSITTELEE: Testi akku ruohonleikkurit

Muut lukevat juuri nyt …