Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Terävä leikkuri puutarhaan

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jos tykkäät trimmata kaiken viivasuoraan linjaan, Stihlin uusi leikkuri on tehty juuri sinulle. Luksuslaite saa miinusta vain lisävarusteistaan.

Stihl tunnetaan parhaiten isoista, tukevista ja laadukkaista piha- ja metsätyölaitteistaan. Nyt Stihlillä on tarjolla leikkuri kevyiden pensasaitojen, pensaiden ja myös niiden nurmireunusten leikkuuseen, joita on vaikea siistiä ruohonleikkurilla.

Stihlin muotoilu on yksinkertaisen toimivaa

Stihl kutsuu HSA 25-leikkuria puutarhaleikkuriksi. Tämän kevyen, yhdellä kädellä käytettävän ja akulla toimivan laitteen mukana saa kaksi erilaista leikkuuterää kahta käyttöaluetta varten. Laite on taattuun Stihl-tyyliin helppokäyttöinen ja mukava, ja esimerkiksi leikkuuterien vaihto sujuu vaivattomasti.

Aitojen, pensaiden ja nurmikon viimeistely sujuu

Kätevässä akkuleikkurissa on erittäin terävät terät, ja leikkuri leikkaa mainiosti jopa 8 mm paksuja oksia. Mikään pensasleikkuri tämä ei ole, mutta esimerkiksi puksipuun muotoilu sujuu kätevästi, samoin nurmikentän reunojen siistiminen.

Kevyt ja tärinätön leikkuri

HSA 25 painaa vain 600 g, joten sitä voi käyttää pitkään ilman, että käsi väsyy. Tämä on hyvä, sillä laite käy jopa 100 minuuttia yhdellä latauksella. Lisäksi se on hyvin hiljainen, siinä on ergonominen ja hyvä kahva ja vain hyvin vähän tärinää.

Laitteen mukana toimitetaan 10,8 V:n akku, laturi ja kaksi leikkuuterää. Lisäksi mukana tulee iskunkestävä laukku, joka kuitenkin on harmittavan jäykkä ja kömpelö, ja josta tavarat tahtovat pudota liian helposti ulos.

Erityistä: PENSASLEIKKURI

HSA 25 on niin kevyt, että sitä voi käyttää yhdellä kädellä. Leikkuupää on muotoiltu ison pensasleikkurin malliin aitaa varten.

Erityistä: NURMILEIKKURI

Nurmileikkuupää on muotoiltu niin, että laitteella pääsee aivan seinustaan asti.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin