Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kevyt leikkuri pikku oksille

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Kun leikattavien pensaiden oksat eivät ole kovin paksuja, Makitan kevyt akkukäyttöinen pensasleikkuri on erinomainen vaihtoehto.

Painoltaan vähän yli 3-kiloista, 18 V:n akulla varustettua Makitan DUH523Z -pensasleikkuria on nautinto käsitellä. Moni kilpaileva malli painaa jopa kilon enemmän, ja tunteja työskenneltäessä jo yhdellä lisäkilolla on nopeasti yllättävän suuri merkitys.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Testit pensasleikkuri

Terän pituus on 520 mm. Hyvin hiottujen hampaiden väli on 26 mm, ja Makita lupaa laitteen leikkaavan jopa 15 mm paksut oksat.

Huomasimme, että tähän lupaukseen on syytä suhtautua pienellä varauksella: yksittäinen 15-millinen oksa varmasti katkeaa, mutta laitetta ei ole tehty esimerkiksi koko pensasaidan alasleikkaamiseen rungon juuresta.

Leikkurin ominta työmaata onkin mielestämme normaalia hieman hennompien pensaskasvien, kuten puksipuun ja likusterin, vuosikarsinta. Esimerkiksi pyökkiaitojen tai muiden järeämpien pensaiden leikkaaminen onnistunee myös, mutta ei varmaankaan yhtä notkeasti kuin kevyempien aitojen. Paksujen oksien sahaaminen myös tyhjentää akun nopeasti. Kun leikkurilla leikataan kevyitä pensaita, se on parhaimmillaan: terä leikkaa hienosti, ja leikkurin käyttö on miellyttävää. Laite on paitsi kevyt, myös sangen hiljainen ja hyvin tasapainoinen, ja mainiosti muotoiltujen kahvojen ansiosta iho tai käsine ei jää puristuksiin silmukkakahvan turvakytkimeen, kuten monia muita malleja käytettäessä usein käy.

Makita DUH523Z -leikkuria myydään ilman akkua ja laturia noin 120 eurolla. Jos et omista akkua ja laturia ennestään, joudut sijoittamaan suurin piirtein toiset 120 €.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin