Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kevyt leikkuri pikku oksille

Tulosta Tallenna artikkeli

Kun leikattavien pensaiden oksat eivät ole kovin paksuja, Makitan kevyt akkukäyttöinen pensasleikkuri on erinomainen vaihtoehto.

Painoltaan vähän yli 3-kiloista, 18 V:n akulla varustettua Makitan DUH523Z -pensasleikkuria on nautinto käsitellä. Moni kilpaileva malli painaa jopa kilon enemmän, ja tunteja työskenneltäessä jo yhdellä lisäkilolla on nopeasti yllättävän suuri merkitys.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Testit pensasleikkuri

Terän pituus on 520 mm. Hyvin hiottujen hampaiden väli on 26 mm, ja Makita lupaa laitteen leikkaavan jopa 15 mm paksut oksat.

Huomasimme, että tähän lupaukseen on syytä suhtautua pienellä varauksella: yksittäinen 15-millinen oksa varmasti katkeaa, mutta laitetta ei ole tehty esimerkiksi koko pensasaidan alasleikkaamiseen rungon juuresta.

Leikkurin ominta työmaata onkin mielestämme normaalia hieman hennompien pensaskasvien, kuten puksipuun ja likusterin, vuosikarsinta. Esimerkiksi pyökkiaitojen tai muiden järeämpien pensaiden leikkaaminen onnistunee myös, mutta ei varmaankaan yhtä notkeasti kuin kevyempien aitojen. Paksujen oksien sahaaminen myös tyhjentää akun nopeasti. Kun leikkurilla leikataan kevyitä pensaita, se on parhaimmillaan: terä leikkaa hienosti, ja leikkurin käyttö on miellyttävää. Laite on paitsi kevyt, myös sangen hiljainen ja hyvin tasapainoinen, ja mainiosti muotoiltujen kahvojen ansiosta iho tai käsine ei jää puristuksiin silmukkakahvan turvakytkimeen, kuten monia muita malleja käytettäessä usein käy.

Makita DUH523Z -leikkuria myydään ilman akkua ja laturia noin 120 eurolla. Jos et omista akkua ja laturia ennestään, joudut sijoittamaan suurin piirtein toiset 120 €.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Ilmoitus: Kevyt leikkuri pikku oksille
Kokonaishinta: null purchase.price.currency
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin