Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tehokas ja todella kevyt akkuleikkuri

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Bosch on kehittänyt tehokkaan ja kevyen pensasleikkurin, jolla voit leikata keskikokoisen pensasaidan yhdellä akulla ilman välilatauksia.

Ihan ensimmäiseksi kiinnitin huomiota siihen, että Boschin akkukäyttöinen pensasleikkuri on erittäin kevyt. Keveys on hyvä asia, sillä en juuri pidä pensasaidan leikkaamisesta. Liian painava kone ei ainakaan lisää intoa.

Boschin uusi leikkuri on voimakas. Siinä on yli puolimetrinen terä ja akku, joka kestään pitkään yhdellä latauksella. Siitä huolimatta koko komeus painaa vain 2,6 kiloa.

Leikkaa 200 m2 yhdellä latauksella

Akussa riittää virtaa jopa 200:n neliön leikkaamiseen yhdellä latauskerralla. Teho perustuu Boshin suunnittelemaan Syneon- siruun. Se on pieni elektroninen koje, joka säätää moottorin tehoa sen mukaan, kuinka kovaan työhön leikkuria käytetään. Se on eräänlainen pensasleikkurille suunniteltu automaattivaihteisto. Bosch kertoo käyttäneensä sen kehittämiseen ja toiminnan varmistamiseen neljä vuotta.

LUE LISÄÄ: Testissä akkupensasleikkurit

Voit käyttää muita Boschin 18-volttisia akkuja

Heittäydyin aidan kimppuun heti, kun olin saanut koneen ulos pakkauksesta. Aita lyheni puolessa tunnissa (aitamme ei ole mitenkään valtava), ja akussa riitti virtaa tasaisesti.

Tunnin latausaika on ihan ok. Koneessa voi käyttää Boshin 18 voltin akkuja, jotka ovat tulleet muiden koneiden mukana. Jos akussa on enemmän kuin 2,5 ampeerituntia, kone leikkaa kerralla jopa yli 200 neliötäpensasaitaa.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin