Painepesuri testi: Akkupainepesurin kanssa ei tarvita hankalaa jatkojohtoa.

Akkupainepesurin kanssa ei tarvita hankalaa jatkojohtoa.

Painepesuri on erinomainen työkalu auton ja terassin pesemiseen sekä pihakalusteiden kevätsiivoukseen. Akulla toimivan painepesurin kanssa ei tarvita hankalaa jatkojohtoa, joka rajoittaa verkkovirralla toimivien mallien käyttöä.

Joissakin pesureissa on kiinteä vesisäiliö. Mallit, joissa ei ole säiliötä, imevät vettä paljusta tai kanisterista. Se tarkoittaa, ettei koneiden kanssa tarvitse huolehtia siitä, onko pesupaikassa pistorasiaa tai vesiliittymää. Akkupainepesuria on helppo käyttää myös pihan perällä, ja koneen voi heivata nopeasti auton takakonttiin esimerkiksi veneen pesemistä varten.

Akulla toimivat painepesurit ovat suhteellisen uusia koneita, joten markkinoilla ei ole kovin paljon vaihtoehtoja. Sen vuoksi tämän testin koneiden voimissa ja hinnoissa on isoja eroja.

Akkujen rajat tulevat vastaan

Vesisuihkun ampuminen kovalla paineella vaatii voimaa. Nykyaikaiset akut ja työkalut ovat erittäin energiatehokkaita, mutta pesureiden akut tyhjenivät 5–16 minuutissa, kun koneita käytettiin täydellä teholla. Käytännössä koneilla voi työskennellä pitempään, sillä painepesuria ei käytetä koko ajan kaasu pohjassa.

Koneiden yleistaso oli melko hyvä, mutta etenkin yksi testikoneista yllätti olemalla sekä voimakas että toimimalla todella pitkään yhdellä akulla.

Näin akkupainepesurit testattiin

Testikoineiden voimissa oli isoja eroja. Asia kävi selväksi, kun mittasimme, kuinka nopeasti koneet pesivät mutaisia pihalaattoja.

Vedenkulutus on tärkeä asia, kun painepesuri toimii kantovedellä. Testasimme, kuinka paljon koneet kuluttivat vettä.

Testasimme myös, kuinka kauan koneet toimivat täydellä teholla, ennen kuin akusta loppuu virta. Tosiasiassa koneilla voi työskennellä pitempään kuin testissä, sillä painepesuria ei käytetä täysillä koko ajan.

Lisäksi arvioimme koneiden ja tarvikkeiden laatua koko testin ajan.

Riippumaton painepesuritesti

Tee Itse on täysin riippumaton työkaluvalmistajista, mainostajista ja muista ulkopuolisista tahoista.

Testitoimittajamme tutkii markkinoita ja valitsee testattavat tuotteet itsenäisesti.

Kaikki koneet ja laitteet testataan perusteellisesti ja samalla tavalla. Voit lukea lisää testin yksityiskohdista seuraavilta sivuilta.

LUE LISÄÄ: Testi - Painepesurit

Testasimme nämä akkupainepesurit

  • Bosch Fontus
  • Ryobi RPW36120HI
  • Kärcher K2 Battery
  • Gardena AquaClean Li-40/60
  • Worx Hydroshot WG630E
  • Kärcher KHB 5

LATAA koko testi ja katso, mikä akkupainepesuri nousi testin voittajaksi.