Moottorin teho: 1800 wattia
Paine: 130 baria
Johto: 5 m
Letku: 8 m
Maks. vedentuotto: 520 l/tunti

Millainen painepesuri pitäisi hankkia, jos talossa ei tarvita voimakasta teollisuuspesuria, mutta ei myöskään tehotonta romua? No esimerkiksi tällainen Nilfiskin painepesurisetti.

KATSO MYÖS: Testit - Korkeapainepesuri

Kotikäyttöön tarkoitettu kone, jossa on hienoja yksityiskohtia

Laite on tarkoitettu kotikäyttöön, mutta siinä on siitä huolimatta useita ammattilaismalleista tuttuja toimintoja. Kahvassa on nappi, jolla veden painetta voi säätää portaattomasti. Toiminto on todella kätevä ja toimi testissä täydellisesti. Paineensäädöstä oli hyötyä etenkin auton pesussa, sillä vanteet piti pestä kovalla paineella, mutta maalipinnan huuhteluun teki mieli käyttää kevyempää suihkua.

Mukavan pitkä virtajohto

Pesurissa on mukavan pitkä, viisimetrinen virtajohto ja kahdeksanmetrinen vesiletku. Työskentelysäde on iso, vaikka kone pysyy paikallaan koko ajan. Välillä laitetta on kuitenkin pakko siirtää, ja silloin pitkä kahva ja kuljetusrenkaat helpottavat koneen kuljettamista.

Nilfisk on varmistanut myös sen, että kaikki osat terassipesuria lukuun ottamatta kulkevat koneen kylkeen kiinnitettyinä. Ominaisuus on niin näppärä, että siitä tuli testissä lisäpisteitä.

Hieman hankala koota

Koneessa oli oikeastaan vain yksi vika: sen kasaaminen oli vaikeaa, eikä ohjekirjasta ollut juurikaan apua. Toisaalta kone kasataan vain kerran, joten ongelma on mitätön eikä vähennä laitteen pisteitä.

LUE LISÄÄ: Painepesuri

NILFISK PAINEPESURI C-PG 130.2 -8 P X-TRA

5 stars

Hieno painepesuri, joka sopii auton, terassin, veneen ja kesämökin puhdistamiseen. Fiksu sähköinen paineensäätö. Laitetta on helppo liikutella, ja kaikki osat kulkevat sen mukana. Laadukas ja pitkäikäiseltä vaikuttava kone. Hyvä ostos.

Hinta: 289 euroa mukaan lukien terassipesuri.

+

Fiksu paineensäätö.

-

Hankala kasata.

LUE LISÄÄ: Terassipesuri