Moottorin teho:

Moottorin teho:

500 wattia Kierroksia minuutissa: 1600/min. Pituus: 113-135 cm Paino: 3 kg www.bauhaus.fi

Gloria Multibrush -monitoimiharja on tehokas laite sammaleen valtaaman kiviterassin puhdistamiseen. Koneen voimakas, 500 watin moottori pyörii 1 600 kierroksen minuuttivauhdilla, joten kone ja sen mukana tuleva saumaharja puhdistavat satoja metrejä saumoja yhdessä hujauksessa.

Nopeaa ja tehokasta

40- neliöisen testiterassin saumat siistiytyivät rikkaruohoista noin puolessa tunnissa.

Kokeilin puhdistaa koneella saumojen lisäksi myös laattoja, mutta menestys ei ollut yhtä hyvä. Levät, sammaleet ja muut liat lähtivät, mutta harja ei mahtanut mitään pahoille värjäytymille ja tiukkaan tarttuneille jäkälille. Siihen olisi tarvittu painepesuria.

LUE LISÄÄ: Yliveto harja terassin siivoamiseen

Erilaisia harjoja

Gloria Multibrush on tarkoitettu etupäässä betonilaattojen ja niiden saumojen puhdistamiseen. Molempiin tarkoituksiin on oma harjansa, jotka kuuluvat koneen hintaan. Laattaharjan leveys on 16,5 senttiä, saumaharjan 1,5 senttiä.

Harjojen vaihtaminen on helppoa, mutta harjasuojan kokoaminen vaatii hieman totuttelua. Harjavalikoimaa voi laajentaa puuterasseille tarkoitetulla erikoisharjalla, joka maksaa 45 euroa.

Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota hyvään työasentoon. Laitteessa on fiksu teleskooppivarsi ja tukikahva, jonka voi kääntää erilaisiin kulmiin. Sopiva työasento löytyy helposti, kun säätömahdollisuuksia on kaksi.

/EC

DETALJIT
HELPPO HARJANVAIHTO Koneen mukana tulevien harjojen vaihtaminen on todella helppoa. Siihen ei tarvita työkaluja.
LIUKUKAHVA Kahva on helppo nostaa ja lukita sopivalle korkeudelle teleskooppitangon avulla. Myös kahvan kulmaa voi kääntää.
GLORIA MULTIBRUSH TERASSI- JA SAUMAHARJA

4 stars

Ergonominen, fiksu ja supertehokas kone, joka pesee saumat todella vakuuttavaan tapaan. Koneen käyttäminen ja harjojen vaihtaminen on helppoa, mutta laitteen tehot ovat liian heikot laattojen perusteelliseen puhdistamiseen.

Hinta: 159 euroa. Kivipinta- ja saumaharjat kuuluvat koneen hintaan.

+

Ylivertainen saumanpesijä.

-

Ei käy laattojen tehopesuun.

LUE LISÄÄ: Rikkaruohonpoltin