Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tehokas akkukäyttöinen lehtipuhallin

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Akkulehtipuhaltimet ovat yhä parempia - kuten Boschin 36 V:n laite.

Olemme aikaisemmin kokeilleet kevyitä, yhdellä kädellä hallittavia akkukäyttöisiä lehtipuhaltimia. Ne toimivat yleisesti ottaen mainiosti ja ovat yllättävän tehokkaita. Boschin uusin lehtipuhallin, ALB 36 Li, on kuitenkin toistaiseksi yksi testiemme parhaista. Puhallin on painavampi kuin muut käyttämämme laitteet, mikä johtuu Boschin tehokkaasta 36 V:n akusta. Sen merkityksen huomaa hyvin puhallusvoimassa.

Selkeä ja kätevä lehtipuhallin

Boschin hyvä suunnittelutyö on tuottanut tasapainoisen laitteen, jonka kahva tuntuu mukavalta ja 2,8 kg:n painon lähes unohtaa. Yksinkertainen käyttötapa koostuu yksittäisestä liukurullasta, joka on sijoitettu mukavasti peukalolle. Liukurullalla voi hallita sekä käynnistyskytkintä että laitteen tehoa, joten toiminnon vaihto kevyestä hyvin voimakkaaseen puhallukseen onnistuu vaivattomasti. Lehtipuhallin ei myöskään vaadi juuri varastontitilaa, ja tasaisen pohjan ansiosta se on helppo asettaa pystyyn seisomaan.

TESTASIMME: Lehtipuhallin testi

Lehtipuhallin vastaan tavalliset työkalut

Jos haluat mieluummin säilyttää laitetta laatikossa, voit helposti irrottaa pitkän suukappaleen painamalla punaista lukituspainiketta. Lehtipuhallin yltää niihinkin kohteisiin, joihin haravalla tai harjalla ei pääse. Tehokas, kertalatauksella 35 minuuttia toimiva puhallin päihittää haravan myös pensaiden välissä tai pihakalusteiden hankalien jalkojen ympärillä työskenneltäessä.

Jos sinulla on jo entuudestaan Boschin pihatyökalun akku ja laturi, voit hankkia ALB 36-lehtipuhaltimen yhdellä akulla varustettuna noin 280 €:lla. Jos tarvitset koko paketin akkuineen ja latureineen, laitteen hinnaksi tulee noin 320 €.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin