Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kevytrakenteinen poravasara

Tulosta Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Poravasara oli aikaisemmin iso, painava ja kallis työkalu. Nämä ajat ovat jo ohi, ja Worxin uusi laite on esimerkki tulevasta.

Täydellinen betonin rei'itykseen

Worxin WX 390 -poravasara sijoittuu kevytrakenteisten ja jokseenkin kohtuuhintaisten akkutoimisten poravasaroiden luokkaan. Tutustu tähän työkaluun, jos poraat usein tavallisia asennusreikiä betoniin, sillä Worxin poravasara soveltuu tähän työhön paljon paremmin kuin esimerkiksi iskuporakone. Iskuporakoneet eivät kestä kovaa työtä järin hyvin, jos samalla on säilytettävä pitkään myös riittävä kierrosnopeus.

TESTASIMME: Poravasara testi

WX 390 painaa 1,5 kg ja siinä on 1,2 J (joulea) iskuenergiaa. Määrä on erinomainen, ja tiedämme kokemuksesta, että iskunergia kertoo hyvin laitteen tehosta, mutta se ei yksistään kuitenkaan riitä. Iskujen määrä ja poran kierrosluku minuutissa ratkaisevat myös paljon. Kun testasimme 8 mm:n poraa käytännössä, laite täytti odotuksemme huolimatta sen maksimaalisesta 900 kierroksen minuuttivauhdista.

LUE LISÄÄ: Valitse oikea poravasara

Langattomuus antaa vapautta

Valmistaja ilmoittaa betoniporan enimmäiskooksi 13 mm. Laite selviää kyllä tämän poran kanssa, mutta 8 mm:n pora on realistisempi valinta näin kevytrakenteiseen laitteeseen. 8 mm on siis myös se porakoko, joka riittää useimpiin betoniseinään tehtäviin asennustöihin. WX 390 seisoo tuetta akkunsa päällä, mikä on kätevää.

20 V:n laitteen akkukapasiteetti on 2 Ah, mikä tarjoaa mukavasti työskentelyaikaa kertalatauksella. Lisäakku on toki aina tervetulllut, sillä lataus kestää noin tunnin. Iskun voi kytkeä pois, ja laitteen mukana saa myös tavallisen poraistukan. Laitteessa on sisäänrakennettu, mutta hyvin heikkotehoinen LED-työvalo.

LUE LISÄÄ: Milloin pitää käyttää betoniporanterää?

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Ilmoitus: Kevytrakenteinen poravasara
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin