Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Väkivahva poravasara

Tulosta Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Milwaukeen uusi akkuporavasara on erinomainen esimerkki siitä, miten tehokkaita nykyiset akkutyökalut jo ovat.

Poravasarat ovat totutusti olleet painavia ja kömpelöitä käsitellä, ja pienemmissä tehtävissä niiden käyttö on tuntunut liioittelulta. Tilanne on kuitenkin muuttunut, ja Milwaukeen M12 CH -poravasara on tästä mainio esimerkki, sillä 1,9 kilon painoista laitetta on todella helppo käsitellä eikä järeydestä ole silti tarvinnut tinkiä.

Laite toimii parhaiten 6–10 mm:n poralla, ja sitä voi kuormittaa korkeintaan 13 mm:n poralla. Se on siis kehitetty erityisesti rakennustyömaiden pienehköihin asennustehtäviin. Näissä töissä laite onkin omiaan – kerta toisensa jälkeen. Haastoimme poravasaran poraamalla 8 mm:n vasaraporalla 50 mm syviä reikiä graniittikiveen. 20 porauksen ja yhtä monen minuutin jälkeen laitteen 4,0 Ah:n akussa oli yhä puolet tehosta jäljellä.

TESTASIMME: Poravasara testi

Hiiliharjaton, kompakti moottori

Latauksen määrä on helppo lukea neliportaiselta valodiodiasteikolta. Latausaika on 80 minuuttia, ja mukana tulevien kahden akun ansiosta töitä joutuu hyvin harvoin keskeyttämään lataustarpeen takia.

Lisäksi laitteen hiiliharjaton moottori mahtuu pieneen tilaan, ja samalla akkujen teho ja momentti ovat suuremmat kuin jos laitteen moottori olisi malliltaan perinteinen.

Poranvaihto on helppoa SDS-istukan ansiosta, ja LED-valo valaisee hyvin porauskohdan. Kahva on iso, tilava ja pehmeäksi päällystetty. Vaihto vasaraporauksesta tavalliseen käy sukkelaan kierrettävästä kiekosta, jossa on selkeät säätömerkinnät.

Milwaukee M12 CH toimitetaan tukevassa salkussa pikalaturin ja kahden 12 V:n ja 4,0 Ah:n akun kanssa noin 420 euron hintaan. Lisäksi on kätevää, että akkuja voi käyttää myös noin 50 muussa Milwaukeen 12 V:n työkalussa.

LUE LISÄÄ: Piikkauskone sopii raskaaseen työhön

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Ilmoitus: Väkivahva poravasara
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin