Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Ovatko pikkukoneet tarpeeksi vahvoja?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Pienet, 12 tai 10,8 voltin porakone-ruuvinvääntimet selviävät useimmista töistä vaikeuksitta.

Ongelma:

Olen huomannut, että monet työkalutehtaat mainostavat pieniä, 12-volttisia porakoneita. Ovatko ne tarpeeksi vahvoja kaikkiin töihin?

Ratkaisu:

Pienet 12- tai 10,8-volttiset koneet ovat itse asiassa yllättävän vahvoja ja selviävät useimmista töistä esimerkillisesti. Ne eivät kuitenkaan sovi hyvin kaikkein raskampiin töihin.

Pieniä porakone-ruuvinvääntimiä voi siitä huolimatta suositella lähes kaikkiin ruuvaus- ja poraustöihin. Ne ovat yllättävän vahvoja, ja kaikkein lujimmilla malleilla voi käyttää myös isoja lattateriä. Ison lattaterän pyörittämiseen tarvittiin vielä viisi vuotta sitten iso, 18 voltin kone. Ne painoivat paljon enemmän ja niillä oli huomattavasti raskaampi työskennellä varsinkin pitkiä aikoja.

TOIMITUS SUOSITTELEE:
Testissa 10,8 V:n porakoneetruuvinvaantimet

Jos aiot tehdä isoja reikiä tai porata betonia ja kiveä, 18-volttinen kone on usein 12-volttista parempi vaihtoehto. Joissakin tapauksissa kannattaa turvautua suosiolla verkkovirralla toimivaan koneeseen.

KATSO MYÖS:
Testissa 18 V:n porakoneetruuvinvaantimet

Kannattaa muistaa, että valitsetpa minkä koneen tahansa, terän laatu ratkaisee lopulta sen, kuinka hyvää jälkeä poralla tulee. Paraskaan kone ei tee hyvää jälkeä tylsällä terällä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin