Metabon porakore-ruuvinvääntimessä on niin paljon voimaa, että on todennäköisempää, että sinä luovutat, ennen kuin siitä loppuvat kierrokset.

Metabon porakore-ruuvinvääntimessä on niin paljon voimaa, että on todennäköisempää, että sinä luovutat, ennen kuin siitä loppuvat kierrokset.

Metabon uuden 18 voltin porakone-ruuvinvääntimen laatikossa on mukana lisäkahva – ja sille on todella myös käyttöä!

BS 18 BL LTX:n vääntömomentti on nimittäin 90 Nm, ja siksi käyttäjälläkin pitää olla jo jotain kättä pidempää. Metabon uutuudella voit porata 50 mm:n reiän puuhun ja 13 mm:n reiän teräkseen. Ja on muuten todennäköisempää, että sinä luovutat ennen kuin tässä laitteesta loppuvat kierrokset.

KATSO MYÖS: Testissa 18 V:n porakoneetruuvinvaantimet

Porakone-ruuvinvääntimessä on hiiliharjaton moottori Huipputeho on saatu aikaan voimakkaalla hiiliharjattomalla moottorilla. Laitteen vaihteisto on valettu alumiinista, joten siinä on optimaalinen lämmönjohtokyky ja vakaus.

Porakone-ruuvinvääntimessä on kaksi vaihdetta, joiden kierrosnopeudet ovat 0–600 ja 0–2 050 kierrosta minuutissa. Energiantalteenottojärjestelmä huolehtii siitä, että moottorin tyhjäkäyntienergia ohjataan automaattisesti takaisin akkuun.

Lisäksi Metabon laitteessa on niin kutsuttu impulssitoiminto, joka voidaan kytkeä päälle silloin, kun pitää avata tiukkoja ruuveja tai aloittaa tarkka poraus kovilla pinnoilla.

Me testasimme solo-mallin, joka maksaa noin 250 euroa (ilman akkua ja laturia). Jos paketissa on mukana myös 4,0 Ah:n akku ja laturi, hinta nousee yli 700 euroon. Sekä laitteella että akulla on 3 vuoden takuu.****

Metabon porakone-ruuvinväännin  BS 18 BL LTX

Metabon porakone-ruuvinvääntimen paketissa on lisäkahva – ja sille on todella myös käyttöä!