DeWaltin uusi 18 V:n iskuporakone on vakuuttavan vahva – sen tehokas akku ja hiiliharjaton moottori tekevät ihmeitä.

DeWaltin uusi 18 V:n iskuporakone on vakuuttavan vahva – sen tehokas akku ja hiiliharjaton moottori tekevät ihmeitä.

DeWalt on monen nikkarin suosikkimerkki. Tämän ymmärtää viimeistään testattuaan valmistajan uutta 18 V:n DCD795M2 -akkuiskuporakonetta. Sitä on nimittäin nautinto käyttää!

Iskuporakone käy modernilla moottorilla

Riuskan iskun takaajana on nykyaikainen, hiiliharjaton moottori, jonka käy tasaisesti ja tuottaa roimasti voimaa. Itse laite on muodoltaan hyvin kompakti, joten sillä pääsee myös ahtaisiin kohteisiin. Tuotepakkauksessa on mukana pieni ja kätevä kuljetussalkku, jossa on tilaa laturille ja ylimääräiselle akulle – molemmat ovat vakiovarusteita M2- laiteversiossa.

DeWaltin uutuuskoneessa on tehokas iskutoiminto, kaksi vaihdetta ja momenttialue myös ruuvaustehtäviä varten. Metallinen poraistukka kiristyy varmasti poran ja muiden jopa 13 mm:n kannalla varustettujen työkalujen ympärille.

Raskas mutta tehokas iskuporakone

Kahva on kumipäällysteinen ja siitä saa mukavan otteen. Lisäksi laitteessa on hyvä vyökoukku ja tehokas valodiodi, joka valaisee työkohteen mallikelpoisesti. Laite on kauttaaltaan laadukas, mutta työkaverina hieman painava. Toisaalta paino tekee iskutoiminnosta tehokkaan. Jos jotakin voisi toivoa, haluaisimme tukikahvan, jotta suurta voimamäärää voisi hyödyntää ja hallita hieman paremmin. Kahdella akulla, laturilla ja kuljetussalkulla varustettu laite maksaa noin 400 €.

Dewalt DCD795M2 18-volttinen iskuporakone

5/5

Laite painaa, mutta on kompakti ja hyvin tehokas. Tämä järeä, hiiliharjaton akkukäyttöinen iskuporakone ansaitsee kaikki viisi tähteä.

Hinta: 400 €

+

Hyvät ja toimivat yksityiskohdat. Hiiliharjaton ja tehokas moottori ja hyvä iskukyky.

÷

Hieman painava. Tukikahvalle olisi käyttöä.