Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

12 vai 18 voltin ruuvinväännin?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

12 vai 18 voltin ruuvinväännin?

Kysymys

Olen etsimässä itselleni uutta ykköstyökalua eli ruuvinväännintä. Kannattaako minun ostaa 12 vai 18 voltin malli?

Vastaus

Se riippuu kokonaan siitä, mihin aiot käyttää ruuvinväännintä. Jos tarvitset sitä parin reiän poraamiseen tai muutaman ruuvin vääntämiseen silloin tällöin, pärjäät hyvin 12 voltin mallilla. Ne ovat pieniä, keveitä ja käteviä ja lisäksi halvempia kuin 18 voltin mallit.

Nykyaikaiset tehokkaat työkaluakut maksavat suunnilleen yhtä paljon kuin koneet, joten voit säästää paljon rahaa käyttämällä pienemmällä akulla toimivia työkaluja.

Jos suunnittelet isoa remonttia kuten katon vaihtamista, terassin rakentamista tai muuta isoa projektia, suosittelemme hankkimaan 18 voltin mallin.

VALITSE KONE TYÖN MUKAAN

12 voltin koneet

Sopivat useimpiin ruuvaus- ja poraustöihin sisällä ja ulkoma. 12 voltin mallit ja niiden akut ovat halvempia kuin 18 voltin koneet. Lisäksi pienet koneet ovat kevyempiä ja kätevämpiä.

18 voltin koneet

18 voltin koneet sopivat paremmin raskaisiin töihin ja isoihin urakoihin kuten terassin tai aidan rakentamiseen. Isompi kone on voimakkaampi ja jaksaa pitempään

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin