1. VARUSTEET.
  1. VARUSTEET.

Mitä enemmän varusteita, sitä useampaan työhön konetta voi käyttää.

2. LED- TAI LASERVALO on iso etu. Valon pitää valaista työkohde.

3. TYÖKALUJEN VAIHDON pitää olla helppoa. Pikalukitus on hyvä ominaisuus.

4. STARTTI. Liukuva käynnistysnappi takaa, ettei saha käynnisty itsekseen.

5. KAHVASSA pitää olla luistamaton pinta ja hyvä kädensija.

6. NOPEUDENSÄÄDIN. Pyöritettävä säätöpyörä on kaikkein varmin nopeudensäädin.

7. AKKU. Hanki kaksi akkua, jotta voit työskennellä myös lataamisen aikana.

8. VARAUSTILAN VALO näyttää, kuinka paljon virtaa akussa on jäljellä.

3 YLEISTÄ MULTICUTTERILLA TEHTÄVÄÄ TYÖTÄ
Multicutteri - valitse oikea multicutteri LISTOJEN LYHENTÄMINEN Multicutteri on täydellinen työkalu peitelistojen lyhentämiseen, kun vanhan lattian päälle rakennetaan uusi lattia.
Multicutteri - valitse oikea multicutteri TASOITTAMINEN Multicutteri sopii loistavasti tulppien ja tappien katkaisuun, sillä se tekee työn tarkemmin ja nopeammin kuin taltta.
Multicutteri - valitse oikea multicutteri REIKIEN SAHAAMINEN Multicutterilla on helppo sahata reikä esimerkiksi seinään lisättävälle pistorasialle.

3 ERILAISTA TERÄLUKITUSTA

Aiemmin koneiden ja terien piti olla samaa merkkiä, jotta ne sopivat yhteen. Starlock-kiinnitys on onneksi muuttanut asian. Nyt kaikkien merkkien terät ja muut tarvikkeet sopivat niin sanottuun 12-pistekiinnitykseen, eli käytännössä useimpiin markkinoilla oleviin multicuttereihin.

Starlock on paitsi uusi standardi, myös aiempaa tehokkaampi terälukitusjärjestelmä. Se välittää terään enemmän voimaa kuin aiemmat terälukot.

Starlockista on kolme erilaista versiota. Starlock, Starlock PLUS ja Starlock Max sopivat eri voimakkuudella pyöriviin koneisiin.

MULTICUTTERI: 3 HINTATASOA
Multicutteri - valitse oikea multicutteri KALLIS Vahva ja kestävä kone, joka on omiaan rakennustyömaalle. ? Akku: 4 Ah (2 kpl. + laturi) ? Latausaika: 36 min. ? Värähtelykulma: 1,6_ O/V ? Liikkeitä minuutissa: 6000–20000 ? Paino akun kanssa: 2,3 kg ? Hinta: Yli 500 euroa.
Multicutteri - valitse oikea multicutteri VÄLIMALLI Paljon voimaa hintaan nähden. Helppo käyttää. ? Akku: 4 Ah, 2 Ah + laturi ? Latausaika: 80 min. ? Värähtelykulma: 1,7_ O/V ? Liikkeitä minuutissa: 12000–18000 ? Paino akun kanssa: 1,7 kg ? Hinta: Yli 3 50 euroa.
Multicutteri - valitse oikea multicutteriHALPA Pieni ja kätevä kone töihin, jotka eivät vaadi täyttä voimaa. ? Akku: Ei ? Laturi: Ei ? Värähtelykulma: 3_ O/V ? Liikkeitä minuutissa: 0–20000 ? Paino akun kanssa: 1,2 kg ? Hinta: Alle 100 euroa.

MULTICUTTERIN TÄRKEÄT OMINAISUUDET

? Helppo työkalunvaihto. Erilaiset varusteet tekevät multicutterista fiksun työkalun. Joissakin malleissa terän vaihtaminen onnistuu nappia painamalla. Useimmissa malleissa terät ja varusteet pitää kuitenkin vaihtaa vanhanaikaisella kuusiokoloavaimella.

Multicutteri - valitse oikea multicutteri

? Laaja varustevalikoima on iso etu. Koneen mukana tulevien varusteiden määrä vaihtelee rajusti mallista toiseen. Kallis kone, jossa on paljon varusteita voi osoittautua paremmaksi hankinnaksi kuin halpa multicutteri, jonka mukana tulee vain pari terää.

Multicutteri - valitse oikea multicutteri

? Käännettävä pää. Teriä voi kääntää, jotta ne yltävät paremmin ahtaisiin paikkoihin. Lisäksi joidenkin mallien pään voi kääntää taaksepäin, jolloin oikea työskentelykulma löytyy vielä helpommin.

Multicutteri - valitse oikea multicutteri