Uutta muotoilua

Worxin uuden monitoimityökalun muotoiluun on panostettu.

Worxin uuteen Sonicrafter-monitoimityökaluun tarttuessaan huomaa saman tien, että kyseessä on laatulaite. Kaikki osat tuntuvat viimeistellyiltä ja tukevalta, ja laitteessa tuntuu olevan enemmän metallia kuin muovia. Tuntuma on tuttu saksalaisis-, japanilais- ja amerikkalaislaitteista, mutta Worx on italialaisen suunnittelun hedelmä, ja monien muiden työkalujen tapaan sekin on tehty Kiinassa.

Silkkaa laatua

Laatuvaikutelma saa onneksi lisävahvistusta, kun laite käynnistetään. Työkalu toimii moitteetta, ja akussa riittää valtavasti energiaa. Nopeus säätyy täysin portaattomasti.

Monitoimileikkureiden juhlaversio

Muotoilu on muutakin kuin pintojen viimeistelyä ja kauniita värejä, sillä myös tekniikka, ergonomia ja helppokäyttöisyys ovat oleellinen osa onnistunutta muotoilua. Worxin työkalussa onkin muotoiluun liittyvä oivallus: monien vaihdettavien terien kiinnityskohta on takaa avoin. Tämän ansiosta terät on helppo työntää työkaluistukkaan, jonka saa auki ja kiinni laitteen etuosan päälle kiinteästi sijoitetulla avaimella. Järjestelmä on nopea ja tehokas, ja sen ansiosta vältytään irrallisten aluslevyjen, konepulttien ja kuusiokoloavaimien pyörittelyltä. Toinen hienous on sisäänrakennettu työvalo työstöpään molemmin puolin. Mainiota!

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään monitoimityökalua 5 minuutissa

Yksi heikkouskin löytyi

Laite lämpenee hieman, kun sitä käyttää pitempään yhtäjaksoisesti. Tämä voi tuntua epämukavalta, mutta toisaalta monitoimityökalua käytetään yleensä hyvin lyhytkestoisesti. Laite maksaa verkkokaupoissa noin 170 €. Worx-tuotteiden myynti Suomessa laajenee v. 2016.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Monitoimityökalu