Infrapunalämpömittarilla voi mitata lämpötilan kaikilta pinnoilta. Osoita laserpisteellä mitattavaa kohtaa ja katso tarkka lukema näytöltä.

Juuri nyt saat infrapunalämpömittarin ja 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 9,90 eurolla. Säästät 76,50 euroa normaalihintaan verrattuna:

””

Infrapunalämpömittari ratkaisee monta ongelmaa

Infrapunalämpömittarilla on helppo tarkistaa esimerkiksi grilliritilän kuumuus tai varmistaa, ettei uusi ja kallis timanttiporanterä kuumene liikaa. Infrapunalämpömittarilla on helppo mitata lämpötiloja sellaisista paikoista, joihin on vaikea päästä. Infrapunalämpömittarilla voi mitata lämpötilan kaikista paikoista ja kaikenlaisilta pinnoilta.

Tarkista lattialämmitys infrapunalämpömittarilla

Infrapunalämpömittarilla voi tarkistaa, missä lattialämmitysputket ovat. Näet myös, toimiiko lattialämmitys niin kuin pitää. Mittaa lämpötila eri puolilta lattiaa.

Säästä lämmityskuluissa infrapunalämpömittarilla

Infrapunalämpömittari sopii erityisen hyvin asunnon lämpötilan mittaamiseen. Infrapunalämpömittarilla on helppo selvittää, vuotaako talosta lämpöä ja onko eristeissä reikiä. Toisin sanoen voit säästää paljon rahaa käymällä talosi läpi infrapunalämpömittarilla.

  • Löydä kylmäsillat
  • Paikanna huonot eristeet
  • Tarkista lattialämmitys
  • Paranna sisäilman laatua
  • Mittaa kaikilta pinnoilta
  • -50 – +500 astetta


””


Katso tältä videolta, kuinka kätevä infrapunalämpömittari on:


Vain 9,90 euroa!

Saat infrapunalämpömittarin ja 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 9,90 eurolla.


””