Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

D-tect 120 löytää kaiken!

Tulosta Tallenna artikkeli

Bosch D-tect 120 on ammattilaislaite, joka on kehitetty paljastamaan rakenteisiin upotetut asennukset. Laitteen tarkkuus teki todella suuren vaikutuksen.

Jokainen, joka on vahingossa porannut reiän seinään upotettuun vesi- tai sähköasennukseen, toivoo reiän tehtyään varmasti, että olisi ennen työhön ryhtymistään käyttänyt Bosch D-tect 120 -ilmaisinta.

Rakenneilmaisin on kehitetty löytämään upotetut asennukset, raudoitukset, palkit ja koolaukset seinistä, lattioista ja välipohjista – ja Boschin laite toimii erinomaisesti.

Kokeilimme kaikkia ilmaisimen toimintoja, ja D-tect 120 löysi kaiken äärimmäisen tarkasti. Iso näyttö helpottaa käyttöä ja tulos näkyy ongelmitta myös heikossa valaistuksessa. Lisäksi D-tect antaa korkean ja selkeän äänimerkin ilmeisimmässä löydöskohdassa (kappaleen keskellä). Äänen voi myös kytkeä pois, mikäli se tuntuu ärsyttävältä.

Erityisen helppokäyttöinen ilmaisin

Boschin rakenneilmaisimen parhaita puolia on sen poikkeuksellinen helppokäyttöisyys. Laitteessa on katkaisin ja kolme painiketta toiminnon valitsemiseksi.

Tehdasasennuksena on aina yleistoimintotila, joka käytännössä kattaa kaikki toiminnot. Laitteen voi säätää myös erikseen tiettyä toimintoa varten kahdesta muusta painikkeesta. Emme saaneet laitetta antamaan yhtään sen selkeämpää paikallistamissignaalia käyttämällä näitä lisäpainikkeita. Lähes kaikista tehtävistä siis selviää jo pelkällä "käynnistä ja etsi"-toiminnolla.

Upotettujen kohteiden haku tapahtuu liikuttamalla laitetta sivusuunnassa sen ollessa kontaktissa seinä- tms. pintaan. Kun rakenteessa oleva kohde ilmestyy hakukenttään, näytöstä näkee, milloin laite on tarkalleen kohteen keskellä. Jos laite löytää virtaa kuljettavan kaapelin, se antaa erityisen merkkiäänen, ja näytölle ilmestyy sähköjännitteen symbolikuva.

Bosch D-tect -rakenneilmaisin maksaa n. 220 €.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Ilmoitus: D-tect 120 löytää kaiken!
Kokonaishinta: null purchase.price.currency
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin