hej

hej

Kipailu on päättynyt! Voittaja on Vilho Hietala, joka saa postissa Boschin robottiruohonleikkurin.

Bosch Indego 400 Connect on erittäin suosittu robottiruohonleikkuri. Sillä voi ajaa nurmikon yhdellä napin painalluksella!

Indego robottiruohonleikkuri toimii älykkäällä Logicut-navigointijärjestelmällä. Logicutin ansiosta ruohonleikkuri hahmottaa nurmikon muodon ja koon ja laskee tehokkaimman ajoreitin. Lisäksi robotti muistaa, mistä se on jo leikannut.

Voittaja valitaan 6. elokuuta 2018.

Kilpailuehdot

Voit osallistua kilpailuun tilaamalla Tee Itsen uutiskirjeen ja ottamalla vastaan mainoksia.

Kilpailun järjestäjä on Tee Itse. Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 02033 4433. Kilpailuaika on 22. kesäkuuta - 6. elokuuta 2018, ja kilpailussa arvotaan 1 palkinto. Jos muuta ei mainita, voittajat valitsee toimituksesta koostuva tuomaristo. Voittajat valitaan kilpailuun lähetettyjen vastausten tai perustelujen perusteella. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa, eikä tuomaristo perustele päätöstään. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Voittajalle ilmoitetaan puhelimitse, kun kilpailu on päättynyt 6. elokuuta 2018.

Jos emme tavoita voittajaa 3 päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, pidätämme oikeuden uuden voittajan valintaan. Voittaja julkistetaan tällä sivulla. Voittoa ei vaihdeta rahaksi. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava Suomessa. Bonnier Publications International AS:n työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat eivät saa osallistua kilpailuun.

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa www.bonnierpublications.com/tietosuoja