Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tehokas yleishiomakone

Tulosta Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Bosch PWR 180 CE on kehitetty tapetti-, laasti- ja liimajäänteiden poistoon. Yleishiomakoneen laikkaa on helppo vaihtaa työn mukaan.

Boschin uusi hiomakone on omiaan hankalien pintojen käsittelyssä. Laitteen mukana toimitettava suodatinjärjestelmä toimii – tosin ei yhtä hyvin kuin verstasimurissa.

Bosch esitteli täysin uuden "seinäntyöstöjärjestelmän". Kyseessä on tehokas ja melko painava laite rakennuspintojen käsittelyyn, ja sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Laite muistuttaa isoa kulmahiomakonetta.

Hiomalaitteeseen sisältyvä tehokas pölynimutoiminto erottaa koneen kuitenkin muista vastaavista. Lisäksi hiomakoneen mukana toimitetaan letku ja suodattimella varustettu pölynkeruusäiliö.

Monipuolinen hiomakone

Järjestelmän mielenkiintoisin ominaisuus on epäilemättä sen kyky hioa, harjata, rei'ittää, rouhia ja jopa kiillottaa laitteen mukana saatavien laikkojen ja työstöpäiden avulla. Työstöpäillä voi tehdä monenlaisten seinä-, lattia ja kattopintojen pintakäsittelyt, ja niillä sujuu myös ruosteen ja maalin poisto metallipinnoilta.

LUE LISÄÄ: Hiomakone

Tehokas karkeahionta

Tuotepaketissa on mukana aluslautanen tarrakiinnitteistä hiomapaperia varten, jäykistä tekokuituharjaksista koostuva työstöpää ja erikoispää reikien tekemiseksi ohueen tapettikerrokseen. Lisävarusteina voi ostaa erilaisia laikkoja karkeahiontaan, esim. rappauspinnan hiontaan ja laattalaastin poistoon, tai timanttilaikan betonipintoja varten. Laite tarjoaa kaiken kaikkiaan ison avun moniin remontteihin sisältyviin raskaisiin ja usein vähemmän hohdokkaisiin esikäsittelyvaiheisiin.

Raskas ja äänekäs laite

Uutuuslaite painaa vajaat 4 kg, mikä on paljon seinien työstön tarkoitetulta työkalulta, etenkin jos laitteella työstetään kattopintaa. Iso moottori ja tehokas imu tekevät laitteesta myös melko äänekkään. Suosittelemme kuulosuojaimien käyttöä. Bosch PWR 180 CE maksaa noin 300 €.

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Ilmoitus: Tehokas yleishiomakone
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin