Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tehokas ja turvallinen pikkurälläkkä

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Stanleyn uuteen pieneen akkukulmahiomakoneeseen sopivat 125 mm:n hiomalaikat. Laite on tehty kahden käden käyttöä varten, joten siitä saa hyvän otteen.

Pistoolikahvan ja edessä olevan apukahvan avulla laitteesta saa hyvän ja tukevan otteen.

Tämä kulmahiomakone näyttää hieman erilaiselta kuin muut, sillä se muistuttaa isoa, 230 mm:n laikoilla toimivaa laitetta. Näin ei kuitenkaan ole, sillä laite toimii 125 mm:n laikoilla, joten sillä pääsee isoa konetta helpommin ahtaisiin kohteisiin.

Koneessa on takana pistoolikahva ja edessä apukahva isojen laitteiden tapaan. Siihen ei siis tartuta vain rungosta, kuten tavallisiin 125 mm:n kulmahiomakoneisiin. Tähän tottui nopeasti, ja laitteella oli mukava työskennellä.

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään kulmahiomakonetta 5 minuutissa

Hiljainen kulmahiomakone

Käynnistys on pehmeähkö, eikä laite tunnu vääntäytyvän käsistä. Se on myös mukavan hiljainen verrattuna 220 V:n laitteisiin. Tehoa on hieman vähemmän kuin sähkörälläkässä, mutta sain katkaistua koko joukon terästankoja yhdellä latauksella. Laite painaa hieman sähkömallia enemmän, mutta sähköjohtoa ei tarvitse vetää perässä.

KATSO MYÖS: Testi - Kulmahiomakoneet

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin