Festoolin työvalaisin takaa hyvän valaisun

Festoolin työvalaisin valaisee erittäin suuren alueen päivänvalon kaltaisella valolla.

Festool jättää harvoin mitään puolitiehen, ja myös Festoolin työvalaisimet ovat omaa luokkaansa. Sellainen on myös Syslite Duo -työvalaisin, jonka valaisuvoima on peräti 8 000 luumenia ja joka tuottaa päivänvalon kaltaisen valon (5 000 kelviniä).

Työvalaisin valaisee suuren alueen

Työvalaisimessa on LED-lamput, ja se painaa 3,4 kg. Sen valo jakautuu peräti 180 asteen alalle. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että valaisin valaisee normaalia huomattavasti suuremman alueen. Valaisimen voi asettaa lattialle, kiinnittää Festool-jalustaan tai ripustaa koukun varaan taustapuolen ripustuskohdan ansiosta.

Koska kyseessä on työvalaisin, se on suunniteltu kestämään rakennustyömaiden epäsiistejä oloja. Valaisin on suojattu erittäin tehokkaasti pölyä, vettä, kaatumista ja iskuja vastaan (kotelon suojausluokka IP55).

Kestävä työvalaisin ja pitkä sähköjohto

Valaisinta on helppo siirtää yhdellä kädellä kantokahvasta, ja peräti 4,8 metriä pitkän sähköjohdon voi kietoa valaisimen jalan ympärille.

Festool Syslite Duon hinta on noin 400 euroa ilman jalustaa. Jos haluat työvalaisimelle jalustan, sinun kannattaa hankkia Festool ST DUO 200. Tällöin hinta on yhteensä noin 500 euroa.

Festoolin työvalaisin Syslite Duo valaisee peräti 180 astetta.

Työvalaisin – Festool Syslite Duo –  takaa

4,8 m pitkän sähköjohdon voi kietoa työvalaisimen jalan ympärille.