Laser käynnistyy ja sammuu ylänapeista. Napeista voi valita myös vaaka- tai pystyviivan ristin asemesta.

Laser käynnistyy ja sammuu ylänapeista. Napeista voi valita myös vaaka- tai pystyviivan ristin asemesta.

Boschin laser:

Kantama: 10 metriä Itsetasausaika: 5 sekuntia Tarkkuus: +/- 0,5 mm Paristot: 3 kpl AAA

Ristilinjalaser on huipputekninen mutta toiminnaltaan äärimmäisen yksinkertainen laite. Sen ainoa tarkoitus on piirtää seinään iso punainen risti.

Purin uuden laserini pahvilaatikosta ja kiinnitin sen laitteen mukana tulleeseen jalustaan. On hyvä, että laserin mukana tulee jalusta, mutta sen pitäisi olla hieman vakaampaa tekoa.

Fiksu lukitus

Boschin laseria on erittäin helppo käyttää. Laitteen kyljessä on liukunappi, josta säteen voi lukita, vapauttaa ja sammuttaa. Kun säde on lukittu, laserristi taiviiva liikkuu koneen mukana, kun konetta kallistetaan tai se siirretään toiseen paikkaan.

Toiminto osoittautui erittäin fiksuksi diagonaalisten laattojen asennuksessa. Kulman tarkka asteluku näkyy isolla näytöllä, joten sama kulma on helppo toistaa muissa huoneissa. Kun lukitus poistetaan, laite tasapainottaa itsensä sataprosenttisen tarkasti. Sekä pystyettä vaakaviivat asettuvat suoraan linjaan parissa sekunnissa.

Nerokas ominaisuus takaa tarkkuuden

Linjat ovat sitä terävämmät, mitä suoremmassa kulmassa laser on seinään verrattuna. Kohtisuora 90 asteen kulma on helppo varmistaa laitteen mukana tulevalla säätökapulalla.

Kapulassa on kaksi punaista viivaa. Kun laserin pystysuora säde on samassa linjassa kapulan viivojen kanssa, laser on suorassa kulmassa seinään nähden. Ällistyttävän yksinkertainen, mutta nerokas ratkaisu.

DETALJIT
ristilinjalaser näyttää kallistuskulman KERTOO KALLISTUKSEN Kun laser käännetään vinoon, kallistuskulma näkyy numeroina pienellä LCD- näytöllä. Toimii hienosti!
Nopea nollaus NOPEA NOLLAUS Laser on helppo nollata kuljetuksen ja isojen lämpötilaheilahtelujen jälkeen napista painamalla.
BOSCH PLL 2 RISTILINJALASER

4,5 stars

Helppokäyttöinen ja tarkka linjalaser sekä vaaka- että pystysuunnassa. Viivaa on vaikea nähdä kirkkaassa auringonvalossa. Laitteen mukana tulee heppoinen jalusta, joka kannattaa vaihtaa parin kympin kamerajalustaan.

Hinta: 119 euroa

+

Tarkka ja helppokäyttöinen.

-

Ei näy hyvin. Kehno jalusta.