Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Ylivoimainen ristilinjalaser - kova kilpailija vatupassille!

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Boschin ristilinjalaser on kerrassaan ylivoimainen työkalu hyllyjen kiinnittämiseen, taulujen ripustamiseen ja kylpyhuoneen laatoittamiseen.

Laser käynnistyy ja sammuu ylänapeista. Napeista voi valita myös vaaka- tai pystyviivan ristin asemesta.

Boschin laser:

Kantama: 10 metriä
Itsetasausaika: 5 sekuntia
Tarkkuus: +/- 0,5 mm
Paristot: 3 kpl AAA

Ristilinjalaser on huipputekninen mutta toiminnaltaan äärimmäisen yksinkertainen laite. Sen ainoa tarkoitus on piirtää seinään iso punainen risti.

Purin uuden laserini pahvilaatikosta ja kiinnitin sen laitteen mukana tulleeseen jalustaan. On hyvä, että laserin mukana tulee jalusta, mutta sen pitäisi olla hieman vakaampaa tekoa.

Fiksu lukitus

Boschin laseria on erittäin helppo käyttää. Laitteen kyljessä on liukunappi, josta säteen voi lukita, vapauttaa ja sammuttaa. Kun säde on lukittu, laserristi taiviiva liikkuu koneen mukana, kun konetta kallistetaan tai se siirretään toiseen paikkaan.

Toiminto osoittautui erittäin fiksuksi diagonaalisten laattojen asennuksessa. Kulman tarkka asteluku näkyy isolla näytöllä, joten sama kulma on helppo toistaa muissa huoneissa. Kun lukitus poistetaan, laite tasapainottaa itsensä sataprosenttisen tarkasti. Sekä pystyettä vaakaviivat asettuvat suoraan linjaan parissa sekunnissa.

Nerokas ominaisuus takaa tarkkuuden

Linjat ovat sitä terävämmät, mitä suoremmassa kulmassa laser on seinään verrattuna. Kohtisuora 90 asteen kulma on helppo varmistaa laitteen mukana tulevalla säätökapulalla.

Kapulassa on kaksi punaista viivaa. Kun laserin pystysuora säde on samassa linjassa kapulan viivojen kanssa, laser on suorassa kulmassa seinään nähden. Ällistyttävän yksinkertainen, mutta nerokas ratkaisu.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin