Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pieni, erinomainen akkuketjusaha

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Akkutoimintoinen ketjusaha? Toivoimme, että kyseessä ei olisi laitekokeilu, ja odotimme hyvin paljon...emmekä pettyneet.

Black & Deckerin pieni GKC 1825L20 -ketjusaha pitää koota, ennen kuin sitä voi käyttää. Käytännössä tämä tarkoittaa terän ja ketjun asentamista runkoon. Jo tässä vaiheessa huomaa selvästi, että sahan kehittäjät ovat ajatelleet käytettävyyttä. Terän saa vaivatta ja helposti asennettua ilman työkaluja.

Seuraavan yllätyksen koimme ketjun kiristystä säädettäessä. Monissa sahoissa tämä vaatii työkalun, mutta pienessä B&D-sahassa riittää, että isoa siipimutteria kääntää puoli kierrosta. Tukeva uritettu rengas poistaa ketjusta "löysät" ja siipimutterin voi jälleen kiristää sormivoimin. Nerokasta!

Panimme akun lataukseen sahaa kootessamme ja säätäessämme ja täytimme ketjuöljysäiliön. Lataus vei korkeintaan pari tuntia. Tämä on pitkä aika, jos akkuja on vain yksi, ja tämän vuoksi toinen akku olisi hyvä lisävaruste.

Hyvä ketjusaha puutarhatöihin

Entä voiko yksi 18 V:n ja 2 Ah:n akkusolu todella pyörittää ketjusahaa tarpeeksi hyvin? Tähän kysymykseen pystyimme pian vastaaamaan reilusti "kyllä", kun karsimme pinon kaadettuja tuijanrunkoja. Saha ei tietenkään ole mitoitettu metsätöihin, vaikka se vakuuttava onkin. Tuijanrungot olivat halkaisijaltaan 10–12 cm, ja tämä pieni ketjusaha sahasi rungoista 15 siivua, ennen kuin huomasimme, että sen akku alkoi olla lopuillaan.

Kaiken kaikkiaan loistava ja helposti käsiteltävä saha paksuja oksia ja pieniä runkoja varten. Ketjusaha on myös hyvin rakennettu, ja sen turvallisuustekijöistä on huolehdittu. Laite on hyvin tasapainoinen. Hinta noin 250 €. Tuotetta on saatavana vain toimitusmyyntinä jälleenmyyjiltä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin