Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Tässä jättimäisessä terassissa on kolme tasoa ja paljon tyylikkäitä yksityiskohtia.

Tässä jättimäisessä terassissa on kolme tasoa ja paljon tyylikkäitä yksityiskohtia.

Voiko terassi olla liian iso? Jos meiltä kysytään, vastaus on jyrkkä ei! Iso ja tyylikäs terassi saa kesän tuntumaan pitemmältä ja talon isommalta suuren osan vuodesta.

Tällä terassilla on mukava viettää aikaa koko perheellä. Tiedämme, että terassiohjeet ovat lehden suosituimpia juttuja, joten annamme ohjeet ainutlaatuisen terassin rakentamiseen. Tilasimme suunnitelmat rakennussuunnittelijalta, joka osaa piirtää 3D-kuvia ja on työskennellyt aiemmin kirvesmiehenä.

Tämä voi olla unelmaterassi, josta olet aina haaveillut, tai sitten sinulle riittää vähempikin. Niin tai näin, voit käyttää piirustuksia apuna oman terassisi suunnittelussa ja katsoa vaihe vaiheelta etenevistä ohjeista, miten vaikeimmat yksityiskohdat kannattaa tehdä. Näiden ohjeiden avulla voit suunnitella omasta terassistasi juuri sellaisen kuin haluat.

Näin ison ja monimutkaisen terassin tekemiseen tarvitaan jonkin verran kokemusta rakentamisesta. Joudut myös valitsemaan ratkaisut, jotka sopivat omalle pihallesi. Voit esimerkiksi lujittaa liitoksia lisäämällä lautoja ja kapuloita terassin korkean osan alle. Voit myös lisätä terassiin osia tai vähentää niitä mielesi mukaan.

Rakenna oma unelmaterassisi ja nauti kesästä.

Työn iloa!