Mukava ulkokuisti luo taloon lisää tilaa sopii oleskeluun silloinkin, kun ulkona sataa.

Mukava ulkokuisti luo taloon lisää tilaa sopii oleskeluun silloinkin, kun ulkona sataa.

Talon jatkeeksi rakennettu kuisti on melkein kuin ylimääräinen huone, jossa voi nauttia ulkoilmasta myös sateen sattuessa.

Kuisti on samassa tasossa talon lattian kanssa, joten sille on helppo astua höyryävä kahvikuppi kädessä. Kuistilla voi kävellä huoletta avojaloin tai sukat jalassa, sillä laudat tuntuvat mukavan pehmeiltä jalan alla. Yläpuolella näkyvät tyylikkäät ponttilaudat muodostavat katon alimman kerroksen.

Kavennetut tolpat

Kattopalkkien päissä on tyylikkäät koristesahaukset, ja tolppien ulkonäköä on kevennetty jyrsimällä nurkat pois. Jyrsiminen ja nurkkien viistäminen vievät jonkin verran aikaa, mutta koristeleikkaukset ja sirot muodot sopivat kuistille todella hyvin.

Jos kuisti on tarkoitus maalata, pensseliin kannattaa tarttua jo siinä vaiheessa, kun osat ovat vielä irti toisistaan.

Lataa rakennusohjeet

Lataa rakennusohjeet sivun oikeasta laidasta. Saat perusteelliset, vaihe vaiheelta etenevät rakennusohjeet kuistin rakentamiseen. Näytämme muun muassa, miten mittaat oikein ja teet vaikeat sahaukset, jotka tekevät lopputuloksesta upean. Lisäksi näytämme, miten kiinnität tolpat maahan, sahaat kattopalkit ja teet katon, jonka alla voi viettää aikaa kastumatta.