Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Saat 312 uutta juttua vuonna 2022!

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jokainen uusi juttu alkaa post it -lappuun kirjoitetulla kuvauksella. Vuonna 2022 kotisivuillemme ilmestyy 312 uutta post it -lappua eli juttua!

Post it

Rakennusohjeet, materiaalioppaat, työkalutestit, vinkit ja niksit ja paljon muuta! Teemme joka vuosi satoja uusia juttuja. Vuonna 2022 niitä ilmestyy 312, mikä vastaa noin 1400 lehtisivua. Jutuissa on vaihe vaiheelta etenevät, kuvitetut ohjeet, työpiirutukset ja tietoa uusista materiaaleista ja työkaluista.

Vuonna 2022 voit lukea paljon juttuja uusista terasseista, uima-altaista, väliseinistä, kasvihuoneista, keittiöistä, lattioista, eristetyistä katoista ja paljon muusta. Julkaisemme myös yli 300 kysymystä ja vastausta, yli 500 uutista ja satoja työkalutestejä.

Ideasta jutuksi

Vuoden aikana muutamme jutuiksi monta ideaa ja keräämme projekteja työstämistä varten. Kerran vuodessa käymme materiaalin läpi ja suunnittelemme seuraavan vuoden lehdet. Se menee suunnilleen näin:

Aloitamme teippaamalla valtavan taulukon seinälle.

Sitten kirjoitamme jokaisesta jutusta idean post it -lapulle ja liimaamme sen taulukkoon.

Käytämme kolme pitkää päivää ideoiden läpikäymiseen ja kiinnitämme ne sopivan kuukauden kohdalle. Sen jälkeen suunnitelma on valmis!

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin