6 uutta rakennusohjetta tälle viikolle

Vala pöytälevy mosaiikkibetonista, tee viherkatto, hyödynnä yläkerran matalat seinustat tai rakenna uusi aita. Nämä ohjeet ovat juuri tulleet Tee Itsen verkkosivuille!

Vala pöytälevy terrazzosta

Mosaiikkibetonista valettu pöytälevy näyttää tyylikkäältä ja ylelliseltä. Voit sekoittaa massan itse ja tehdä pöytälevystä juuri sen näköisen kuin haluat.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Näin teet autokatokseen viherkaton

Viherkatto on ympäristöystävällinen ja näyttää hyvältä. Se on hyönteisten huvipuisto, eikä sitä tarvitse huoltaa juuri lainkaan. Näytämme, miten rakennat viherkatolle vahvan alustan ja teet ”elävän katon”, joka saa naapurit vihreiksi kateudesta.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Ota käyttöön turha tila

Onko talosi yläkerrassa matalat sivuseinät tai joutilas syvennys? Voit ottaa tilan hyötykäyttöön rakentamalla kalusteen, joka sopii tarkasti paikan mittoihin. Toinen tapa Toinen tapa on etsiä huonekalukaupasta esimerkiksi sopiva lipasto ja käyttää sitä uuden kalusteen aihiona.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Näyttävä tammiaita

Tammitukkien sahausjämistä rakennettu aita näyttää ainutlaatuisen tyylikkäältä ja kestää pitkään. Pari metriä korkea tammiaita maksaa noin 80 euroa metriltä.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Opi asentamaan takkaan uusi savupiippu

Uusi takka, oikeanlainen savupiippu ja riittävä määrä korvausilmaa pitävät huolen siitä, että puut palavat puhtaasti ja tuottavat paljon halpaa lämpöä. Voit asentaa piipun itse, jos olet huolellinen.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Rakenna meluaita tammesta

Pystyrimaaita näyttää komealta ja todella tyylikkäältä. Tässä jutussa näytetään, miten rakennat melua vaimentavan aidan tammirimoista. Lopputulos toimii tehokkaasti ja näyttää törkeän hyvältä. Tammi on suhteellisen kallista eikä sitä ole aina tarjolla, mutta voit tehdä samanlaisen aidan myös muista puulajeista.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Uutta toimitukselta