Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

6 uutta rakennusohjetta tälle viikolle

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Vala pöytälevy mosaiikkibetonista, tee viherkatto, hyödynnä yläkerran matalat seinustat tai rakenna uusi aita. Nämä ohjeet ovat juuri tulleet Tee Itsen verkkosivuille!

uutta-tällä viikolla-091

Vala pöytälevy terrazzosta

Mosaiikkibetonista valettu pöytälevy näyttää tyylikkäältä ja ylelliseltä. Voit sekoittaa massan itse ja tehdä pöytälevystä juuri sen näköisen kuin haluat.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Näin teet autokatokseen viherkaton

Viherkatto on ympäristöystävällinen ja näyttää hyvältä. Se on hyönteisten huvipuisto, eikä sitä tarvitse huoltaa juuri lainkaan. Näytämme, miten rakennat viherkatolle vahvan alustan ja teet ”elävän katon”, joka saa naapurit vihreiksi kateudesta.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Det er både nemt og hurtigt, hvis du bygger en færdig kommode ind i opbevaringsmøblet under skråvæggen.

Ota käyttöön turha tila

Onko talosi yläkerrassa matalat sivuseinät tai joutilas syvennys? Voit ottaa tilan hyötykäyttöön rakentamalla kalusteen, joka sopii tarkasti paikan mittoihin. Toinen tapa Toinen tapa on etsiä huonekalukaupasta esimerkiksi sopiva lipasto ja käyttää sitä uuden kalusteen aihiona.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Egehegn til spotpris

Näyttävä tammiaita

Tammitukkien sahausjämistä rakennettu aita näyttää ainutlaatuisen tyylikkäältä ja kestää pitkään. Pari metriä korkea tammiaita maksaa noin 80 euroa metriltä.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Opi asentamaan takkaan uusi savupiippu

Uusi takka, oikeanlainen savupiippu ja riittävä määrä korvausilmaa pitävät huolen siitä, että puut palavat puhtaasti ja tuottavat paljon halpaa lämpöä. Voit asentaa piipun itse, jos olet huolellinen.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Rakenna meluaita tammesta

Pystyrimaaita näyttää komealta ja todella tyylikkäältä. Tässä jutussa näytetään, miten rakennat melua vaimentavan aidan tammirimoista. Lopputulos toimii tehokkaasti ja näyttää törkeän hyvältä. Tammi on suhteellisen kallista eikä sitä ole aina tarjolla, mutta voit tehdä samanlaisen aidan myös muista puulajeista.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin