Tee Itselle kuuluu uutta. Taitavat lehtinikkarimme ovat rakentaneet lehdelle uuden rungon. Joitakin osioita on korvattu uusilla, joitakin on muokattu, mutta suurin osa sisällöstä on saanut uuden ja paremman ilmeen ja muodon. Nyt pääsemme esittelemään työn tuloksia.

Uudet kiehtovat palstat

Kun lehteen tehdään muutoksia, niiden on luonnollisesti oltava lukijan kannalta hyödyllisiä. Siksi olemme säilyttäneet kaiken hyvän ja toimivan ja lisänneet lehteen uusia palstoja. Yksi tällainen on laajennettu testiosio, jossa esittelemme uusien työkalujen perusteellisten testien tuloksia. Mukana on myös materiaali-, verhous- ja tarviketestejä.

Perusasiat kuntoon

Uutta lehdessä on Perus-osio, jossa käydään läpi rakentamisen perusasioita. Miten tiettyjä työkaluja ja materiaaleja käsitellään? Mitkä ovat oikeat tekniikat ja miten niitä käytetään? Toinen hyödyllinen osio on Helpolla tavalla. Se sisältää runsaasti kotinikkarin helppoja vinkkejä.

Tee Itsen ydin säilyy

Vaikka lehti nyt uudistuukin, syytä huoleen ei ole, sillä lehden laadukas sisältö säilyy. Tutut yksityiskohtaiset ohjeet ja vinkit ovat yhä olennainen osa Tee Itseä, ja taitavat ammattilaisemme antavat edelleen neuvoja pienten ja suurten sisä- ja ulkoprojektien rakentamiseen.

Käyttöoikeutesi valtavaan verkkoarkistoon säilyy, ja voit etsiä arkistosta ohjeita kulloinkin edessä olevaan projektiin.

Tilaa Tee Itse tästä.