Kotisivut näyttävät uusilta, mutta niiden sisältö on sama kuin ennen. Löydät sivujen lukemattomista artikkeleista ideoita ja neuvoja sekä yli 1000 vaiheittaista rakennusohjetta.

Mitä uudistus tarkoittaa minulle?

Saatat ajatella, mitä uudistus tarkoittaa juuri sinulle. Oikeastaan se tarkoittaa lähinnä sitä, että voit lukea sivuja entistä sujuvammin. Myös kännykällä ja tabletilla.

Sinulla on lukuoikeus samoihin juttuihin kuin ennenkin:

Lataamasi artikkelit ja rakennusohjeet löytyvät edelleen kotisivuilta. Löydät myös listan viimeksi katsomistasi sivuista omalta profiilisivultasi. Se helpottaa juttuihin palaamista.

Tilaajille suunnattu aineisto:

Rajaamme jatkossa monet artikkelit ja rakennusohjeet tilaajillemme. Ellet ole tilaaja, voit ostaa yksittäisen artikkelin tai rakennusohjeen 2,90 eurolla.

Saat edelleen 3 uutiskirjettä viikossa:

Lähetämme sinulle myös jatkossa 3 ajankohtaisia uutiskirjettä viikossa.

Jos et ole vielä tilannut uutiskirjettämme, voit tehdä sen täältä: Kyllä, kiitos! Tilaan uutiskirjeen nyt!

Facebook-sivumme pysyy entisellään:

Jaamme niksejä ja vinkkejä, artikkeleja ja muuta tee se itse -materiaalia Facebook-sivullamme. Ellet ole vielä tutustunut sivuun, löydät sen täältä: Tee Itse Facebookissa

Hanki lukuoikeus kaikkeen sisältöön VAIN 2,90 eurolla!

Kotisivuillamme on edelleen tilaajille rajattuja ilmaisia sisältöjä. Ellet ole tilaaja, yksittäisen artikkelin tai rakennusohjeen lataaminen maksaa 2,90 euroa. Voit saada täyden lukuoikeiden kaikkeen sisältöön vain 2,90 eurolla.

Lukuoikeus kaikkeen sisältöön vain 2,90 eurolla: Kyllä, kiitos. Näyttäkää tarjous nyt!

Olemme iloisia voidessamme kutsua sinut Tee Itsen uusille kotisivuille. Toivomme, että pidät sivujen sisällöstä ja löydät etsimäsi. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, voit kirjoittaa meille osoitteeseen [email protected].