Me kaikki tunnemme jonkun, joka tarvitsisi Tee Itse -lehden kotiin kannettuna

Se tuli puheeksi tänä aamuna. Tee Itsen toimitus keksi heti monta ihmistä, joille olisi iloa lehtitilauksesta:

"* Päätoimittaja Sørenin naapuri tarvitsisi lehden. Hän arkailee remonttien tekemistä, koska luulee, ettei osaa. Lopputulos näyttää kuitenkin hyvältä joka kerta, kun naapuri lainaa Sørenin työkaluja ja saa pari hyvää neuvoa. On mukava nähdä, kun aikuinen mies iloitsee aikaansaannoksistaan kuin koulupoika.\\"

  • Bjarkenisoveli on juuri muuttanut taloonsa, mutta valitettavasti hänellä on käsissään kymmenen peukaloa. Hänen viikonloppunsa kuluvat monta vuotta erilaisissa tee se itse -projekteissa. Hänelle olisi todella paljon hyötyä Tee Itse -lehdestä.

  • Cecilien appiukko viettää verstaassaan tuntikausia kerrallaan ja pitää asioiden korjaamisesta. Hänen pitäisi lukea Tee Itseä.

  • Annen äiti haluaa rakentaa kesämökilleen halkovajan ja autokatoksen.

  • Mortenilla on vävypoika, jonka pitäisi lukea Tee Itseä, jotta Mortenin ei tarvitsisi rientää apuun joka kerta.

  • Kirstenin mies tarvitsisi lehden, jotta pitkään puhuttu terassi valmistuisi jo vuonna 2018.

Kuka sinun tutuistasi tarvitsee Tee Itse -lehden tilauksen joululahjaksi?

Kuka sinun tutuistasi tarvitsee Tee Itse -lehden tilauksen joululahjaksi? Se voi olla miehesi, vaimosi, rakkaasi, hyvä ystäväsi, naapurisi, veljesi tai joku muu. Se voi olla lahja miehelle, jolla on jo kaikkea tai lahja naiselle, joka on kyllästynyt olemaan työmiesten armoilla.

Tänä vuonna olemme tehneet Tee Itse -lahjakortin hankkimisen todella helpoksi. Mene vain tänne: Osta Tee Itse -lahjakortti

Joululahja nopeasti vain 27 eurolla!

Valitse itse, kuinka monen numeron tilauksen Tee Itse -lehteä haluat lahjoittaa. Valitse joko 5, 8 tai 12 numeroa:

  • 5 numeroa 27 euroa
  • 8 numeroa 47 euroa
  • 12 numeroa 67 euroa

TILAA NYT: Tee Itse -joululahjakortti


Voit liittää lahjakorttiin henkilökohtaiset terveiset ja kuvan. Saat lahjakortin sähköpostiisi saman tien, ja vastaanottaja lunastaa lahjakortin itse verkossa. Tilaus päättyy automaattisesti, joten kenenkään ei tarvitse lopettaa tilausta!

Iloisin jouluterveisin,

Søren Prien - Päätoimittaja ja tee se itse -mies

PS. Lahjoitatko Tee Itse -tilauksen miehellesi, jotta pihaprojektit valmistuisivat viimein vuonna 2018? Lahjoita siinä tapauksessa 12 numeroa, jotta miehesi saa myös kesänumerot, joissa neuvotaan, miten pihaprojektit valmistuvat helposti ja nopeasti. Annamme ohjeita terassien ja kasvihuoneiden rakentamiseen sekä paremman nurmikon kasvattamiseen.