### Top 10: Vuoden 2016 suosikkijutut
*
[](http://teeitse.com/tyokalut/poraa-rikkomatta-asennuksia)

### [1. Poraa rikkomatta asennuksia](/tyokalut/poraa-rikkomatta-asennuksia) Jos pora osuu vesi- tai sähköjohtoon, pienikin remontti saattaa tulla kalliiksi. Tee Itsen rakenneilmaisimen avulla löydät piilossa olevat johdot.
[](http://teeitse.com/tyokalut/puutarhakoneet/moottorisaha/tassa-on-markkinoiden-paras-moottorisaha)
### [2. Tässä on markkinoiden paras moottorisaha](/tyokalut/puutarhakoneet/moottorisaha/testi-moottorisahan) Testasimme kohtuuhintaiset moottorisahat. Yksi bensiinikäyttöinen ketjusaha oli ylitse muiden - katso täältä, mikä!
[](http://teeitse.com/saasta-energiaa/uusi-ase-murtovarkauksien-torjuntaan)
### [3. Pysäytä varas pistorasialla!](/saasta-energiaa/uusi-ase-murtovarkauksien-torjuntaan) Katso täältä, miten saat murtovarkaan karttamaan kotiasi, kun olet itse poissa.
[](http://teeitse.com/rakennukset/puuvaja/polttopuut-sailoon-lukijoiden-parhaat-polttopuiden-varastointi-ideat)
### [4. 5 vinkkiä: Polttopuut fiksusti säilöön](/rakennukset/puuvaja/polttopuut-sailoon-lukijoiden-parhaat-polttopuiden-varastointi-ideat) Etkö keksi hyvää paikkaa polttopuille? Katso, kuinka Tee Itsen lukijat ovat ratkaisseet pulman.
[](http://teeitse.com/tyokalut/sahkosaha/jiiri-katkaisusirkkeli/katkaisu-jiirisaha-testissa-kahdeksan-sahaa)
### [5. Mikä katkaisu-/jiirisaha on paras?](/tyokalut/sahkosaha/jiiri-katkaisusirkkeli/testi-katkaisu-jiirisahaa) Katkaisu-/jiirisaha on erinomainen apuri silloin, kun yhdenmukainen sahausjälki ratkaisee. Testasimme kahdeksan sahaa – katso testivoittaja tästä.
[](http://teeitse.com/tyokalut/sahapukin-toimivat-ratkaisut)
### [6. Sahapukin toimivat ratkaisut](/tyokalut/sahapukin-toimivat-ratkaisut) Hyvin suunniteltu sahapukki helpottaa, nopeuttaa ja tehostaa polttopuiden sahaamista.
[](http://teeitse.com/vapaa-aika/harrastukset/paras-savustusuuni-itse-tekemalla)
### [7. Paras savustusuuni itse tekemällä](/vapaa-aika/harrastukset/paras-savustusuuni-itse-tekemalla) Oheisen savustusuunin teko-ohje julkaisiin jo kerran 1989. Se oli erittäin suosittu ohje ja kun vanhoja lehtiä ei enää ole, julkaisemme jutun uudestaan.
[](http://teeitse.com/rakennukset/autotalli/edullinen-luksustalli-valmiiksi-3-paivassa)
### [8. Valmiiksi 3 päivässä!](/rakennukset/autotalli/edullinen-luksustalli-valmiiksi-3-paivassa) Idea on nerokas: Tilataan toivotun kokoinen talli, jolloin kaikki osat saa valmiiksi sahattuina ja oikean mittaisina. Sinun tehtäväksi jää vain koota talli.
[](http://teeitse.com/tyotekniikat/muuraus/saumaus/uudet-saumat-kylpyhuoneeseen)
### [9. Uudet saumat kylpyhuoneeseen](/tyotekniikat/muuraus/saumaus/uudet-saumat-kylpyhuoneeseen) Kylpyhuoneen kuluneiden saumojen vaihtamiseen tarvitaan läpeensä kostutettua, juuri ennen käyttöä hienoksi hiottua saumaustikkua. Saumaustikun lisäksi tarvitset vain oikein hyvälaatuista silikonimassaa sekä aimo annoksen ...
[](http://teeitse.com/materiaalit/maalit/maailman-vahvin-lattiamaali)
### [10. Maailman vahvin lattiamaali](/materiaalit/maalit/maailman-vahvin-lattiamaali) Epoksilla syntyy yksi vahvimmista ja pesuystävällisimmistä lattioista, mitä voit kuvitella. Sitä ei ole edes kallis toteuttaa, sillä lattianeliömetrin hinnaksi tulee noin 30 €.