### Top 10: Vuoden 2015 suosikkijutut
*
[](http://teeitse.com/katot/kattohuopa/kattohuopa-oppitunti-1/5-nain-asennat-huopakaton)

### [1. Näin asennat huopakaton](/katot/kattohuopa/kattohuopa-oppitunti-15-nain-asennat-huopakaton) Tule mukaan huopakattokurssillemme, niin osaat asentaa kattohuovan oikein.
[](http://teeitse.com/talo/portaat/rakenna-helpot-ulkoportaat)
### [2. Rakenna helpot ulkoportaat](/talo/portaat/rakenna-helpot-ulkoportaat) Unohda hankalat reisilankkujen ja monimutkaisten rakenteiden sahaukset. Näytämme, miten portaat voi rakentaa vain sahaa ja pora-/ruuvikonetta käyttämällä.
[](http://teeitse.com/tyotekniikat/muuraus/saumaus/uudet-saumat-kylpyhuoneeseen)
### [3. Uudet saumat kylpyhuoneeseen](/tyotekniikat/muuraus/saumaus/uudet-saumat-kylpyhuoneeseen) Kylpyhuoneen kuluneiden saumojen vaihtamiseen tarvitaan läpeensä kostutettua, juuri ennen käyttöä hienoksi hiottua saumaustikkua. Saumaustikun lisäksi tarvitset vain oikein hyvälaatuista silikonimassaa sekä aimo annoksen ...
[](http://teeitse.com/rakennukset/tyokaluvaja/rakenna-vaja-elementeista)
### [4. Rakenna maailman helpoin vaja](/rakennukset/pihavarasto/rakenna-vaja-elementeista) Rakenna vaja elementeistä. Vaja nousee helposti ja edullisesti muutamassa päivässä.
[](http://teeitse.com/tyokalut/sahapukin-toimivat-ratkaisut)
### [5. Sahapukin toimivat ratkaisut](/tyokalut/sahapukin-toimivat-ratkaisut) Hyvin suunniteltu sahapukki helpottaa, nopeuttaa ja tehostaa polttopuiden sahaamista.
[](http://teeitse.com/talo/portaat/helpot-ja-komeat-terassinportaat)
### [6. Helpot ja komeat terassinportaat](/talo/portaat/helpot-ja-komeat-terassinportaat) 18/06 Ikivanhoja työohjeita noudattaen voi rakentaa vähin materiaalein hyvät portaat. Näytämme, miten rakennat tummasta kovapuusta komeat portaat.
[](http://teeitse.com/rakennukset/puuvaja/polttopuut-katoksen-alle)
### [7. Polttopuut katoksen alle](/rakennukset/puuvaja/polttopuut-katoksen-alle) Rakenna puuliiteri, jossa on tilaa sekä kuiville klapeille että niille, joiden pitää kuivua vielä talven yli.
[](http://teeitse.com/tyokalut/puutarhakoneet/testit-ilmaaja)
### [8. Testit - ilmaaja](/tyokalut/puutarhakoneet/testi-pystyleikkuria-2015) Nurmen ilmaaminen on nurmikon kauneushoitoa: juuret saavat kaipaamaansa ilmaa ja vesi imeytyy paremmin maaperään.
[](http://teeitse.com/terassi/puuterassi/nayttava-terassi-pienin-keinoin)
### [9. Vinolaudoitettu terassi kestää](/terassi/puuterassi/nayttava-terassi-pienin-keinoin) Vahvoista laudoista tehty terassi kestää vuosikausia. Kokeilimme vinoa laudoitusta, ja tulos näyttää upealta. Lisäksi ratkaisu säästää sekä aikaa että rahaa.
[](http://teeitse.com/terassi/katettu-terassi/upea-ja-elegantti-terassikatos)
### [10. Upea ja elegantti terassikatos](/terassi/katettu-terassi/upea-ja-elegantti-terassikatos) Kun Mikko päätti kattaa terassinsa, hänelle oli erityisen tärkeää, että lopputulos näyttäisi hyvältä. Rakenteessa ei käytetty yhden yhtä helaa tai naulauslevyä, sillä Mikko ei halunnut niitä näkyville.