Tutustutamme sinut talonomistajan elämään. Saat apua välttämättömiin korjaustöihin, neuvoja talon ja pihan kunnostamiseen sekä ideoita tuleviin unelmaprojekteihin. Joka lehdessä on työkalutestejä, talossa asuvalle tärkeitä uutisia ja perusteellisia rakennusohjeita.

Tee Itse on kuitenkin myös paljon muuta kuin pelkkä paperilehti...

Yli 1000 rakennusohjetta

Löydät lehdessä julkaistut rakennusohjeet myös verkkosivuiltamme. Tilaajana voit ladata ohjeita ilmaiseksi. Kotisivujen arkistossa on jo yli 1000 rakennusohjetta. Sen lisäksi verkkosivuillamme on satoja artikkeleita, joissa on paljon hyviä vinkkejä ja niksejä. Löydät verkkosivuilta varmasti ohjeet, jotka sopivat juuri sinun projektiisi. Pane kuitenkin merkille, että ohjeet on tarkoitettu vain tilaajille.

Rakennusohjeistamme:

Tee Itsen rakennusohjeiden kanssa olet hyvissä käsissä. Kaikki projektit ovat ammattilaisten tekemiä, joten ne toimivat varmasti. Rakennusohjeissa on:

  • Materiaalilista, jotta et osta liikaa tavaraa tai joudu tekemään rautakauppaan ylimääräisiä reissuja.
  • Perusteelliset vaihe vaiheelta -kuvitukset, jotka auttavat saamaan työt valmiiksi.
  • Vaikeusaste, josta voit päätellä, sopiiko työ juuri sinulle.

Etkö ole vielä tilaaja? Voit ryhtyä tilaajaksi VAIN xx eurolla. Saat lukuoikeuden kotisivujen juttuihin saman tien. Kyllä, kiitos: Näyttäkää tarjous, jolla saan 1 Tee Itse -lehden ja lukuoikeuden kaikkiin rakennusohjeisiin.

WYPE - Verkkolehtipalvelu koko perheelle

Wype on verkkopalvelu, jossa voit lukea useita lehtiä tietokoneella, ipadilla tai älypuhelimella.

Tilaajana saat ilmaisen lukuoikeuden Tee Itse -lehteen. Se tarkoittaa, että voit lukea lehden nopeasti sekä tien päällä että lomalla puhelimesta tai iPadista.

Erikoishinta tilaajille!

WYPE:ssa on viihdettä koko perheelle. Tee Itsen tilaajana voit lukea monta suosittua lehteä vain 4,99 eurolla kuukaudessa. Muut maksavat samasta 12,99 euroa kuukaudessa! Palvelun kautta voit lukea muun muassa näitä lehtiä:

  • Tieteen Kuvalehti
  • Historia
  • Kunto Plus
  • Sekä monia muita

Voit kirjautua WYPE-palveluun viideltä laitteelta. Se tarkoittaa, että voit lukea Tee Itseä samaan aikaan kun vaimosi lukee Kunto Plussaa ja lapsesi lukevat Tieteen Kuvalehden ja Historian uusimpia numeroita. Kaikki vain 4,99 eurolla. Saat kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi, jotta näet, sopiiko palvelu sinulle.

Kyllä, kiitos: Haluan lukea lisää WYPE;sta

Vältä kotisivujen mainokset

Monet tilaajat lukevat ahkerasti kotisivujen ohjeita ja artikkeleja. Voit keskittyä kotisivujen sisältöön ilman mainoksia, kun kirjaudut sisään profiiliisi ja käyttäjätiliin on liitetty voimassa oleva tilausnumero.

Tilaa nyt!

Ellet ole vielä tilaaja, voit hoitaa asian nyt. Tilaa Tee Itse vain 2,90 eurolla. Meillä on myös muita hyviä uuden tilaajan tarjouksia.

Katso kaikki tarjoukset täältä: Katso kaikki Tee Itse -lehden tarjoukset.