Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tee Itse etsii suomalaista toimittajaa

Tulosta Tallenna artikkeli

Pohjoismaiden suurin kotinikkareille suunnattu lehti etsii toimittajaa, joka inspiroi, motivoi, opastaa ja viihdyttää suomalaisia lukijoita. Tarjolla on unelmatyö sinulle, jolta sujuu kääntäminen tanskasta suomeen, jolla on hyvä journalistinen ote, joka hallitset myös digitaaliset mediat – ja jolle Tee Itse -lehden aiheet ovat ominta aluetta.Mistä työ koostuu?Ensisijaisena tehtävänä on suomentaa 18 kertaa vuodessa ilmestyvän Tee Itse -lehden painettavat numerot.

Pohjoismaiden suurin kotinikkareille suunnattu lehti etsii toimittajaa, joka inspiroi, motivoi, opastaa ja viihdyttää suomalaisia lukijoita. Tarjolla on unelmatyö sinulle, jolta sujuu kääntäminen tanskasta suomeen, jolla on hyvä journalistinen ote, joka hallitset myös digitaaliset mediat – ja jolle Tee Itse -lehden aiheet ovat ominta aluetta.

Mistä työ koostuu?

Ensisijaisena tehtävänä on suomentaa 18 kertaa vuodessa ilmestyvän Tee Itse -lehden painettavat numerot.

Lisäksi jokaiseen numeroon pitää tuottaa enintään neljän sivun verran suomalaista aineistoa. Siihen voi sisältyä esimerkiksi pikku-uutisia, trendiartikkeleja, katsauksia ja pieniä rakennusprojekteja. Lehden sisältöä tulee muokata tarvittaessa suomalaisemmaksi muun muassa lisäämällä Suomea koskevia tai Suomen tilannetta vastaavia tietoja ja viittaamalla täkäläisiin asiantuntijoihin, tutkimuksiin ja tuotteisiin.

Toimenkuvaan kuuluu myös kääntää päivittäin aineistoa lehden verkkosivuille. Muita tehtäviä ovat muun muassa uuden sisällön tuottaminen lehden Facebook-sivulle ja sivun seuraaminen sekä kiireellisten uutisten kääntäminen niille verkkoalustoille, joita Tee Itse käyttää.

Mitä sinulta vaaditaan?

Ymmärrät täydellisesti tanskaa ja osaat kirjoittaa suomeksi luontevasti ja helppotajuisesti. Käytännön kokemus kääntämisestä luetaan ansioksi, sillä työ on noin 80-prosenttisesti tekstien laatimista suomalaisille lukijoille tanskankielisen aineiston pohjalta.

Sinulla on sopiva journalistinen tausta.

Olet aidosti kiinnostunut tee itse -projekteista, ja sinulla on kokemusta kodin pienistä ja vähän isommistakin kunnostus- ja rakennustöistä. Olet kuin kotonasi rautakaupassa, tunnet materiaalit ja hallitset erilaiset työkalut
ja -koneet.

Pystyt työskentelemään suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti tiiviissä vuorovaikutuksessa Kööpenhaminassa sijaitsevan päätoimituksen sekä Ruotsin ja Norjan toimittajakollegoiden kanssa ja pitämään huolta siitä, että työt valmistuvat aina määräajassa.

Koska tehtäväkenttä on yhdelle ihmiselle liian laaja, sinun täytyy pystyä hankkimaan pätevää apua. Asioiden delegoinnista huolimatta olet yksin vastuussa siitä, että kaikki työt tehdään ajoissa ja vaatimusten mukaan.

Olet jo sinut verkkoviestinnän kanssa ja olet valmis pitämään ohjelmaosaamisesi aina ajan tasalla, jotta työnteko luistaa.

Lisäksi sinun tulee pystyä sopeutumaan lukijoiden mediakäyttäytymisessä tapahtuvista muutoksista seuraaviin tehtävien ja työskentelytapojen vaihtumiseen.

Kuka sinua etsii?

Tee Itse on ainutlaatuisessa asemassa Pohjoismaiden julkaisumarkkinoilla suurimpana kotinikkareille suunnattuna lehtenä. Suomen lisäksi lehti ilmestyy Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Latviassa.

Tee Itse haluaa inspiroida ja motivoida lukijoitaan esittelemällä niin työkaluja, materiaaleja ja työmenetelmiä kuin julkaisemalla selkeitä vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita pieniin ja hieman isompiinkin projekteihin. Vinkit ja ohjeet liittyvät sekä sisällä että ulkona tehtäviin korjaus- ja rakennustöihin.

Tee Itse -lehden palettiin kuuluvat painettavien numeroiden lisäksi verkkosivut, sovellukset, digilehti ja sosiaaliset mediat.

Työ alkaa 1. huhtikuuta 2016. Hakemuksen, jonka aiheeksi on merkitty ”REDAKTØR TEE ITSE”, tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 27. päivänä tammikuuta 2016 sähköpostiosoitteessa [email protected]. Lisätietoja antaa päätoimittaja Søren Prien sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse +45 3917 2160.

Bonnier Publications A/S kuuluu Bonnier AB:hen – Pohjoismaiden johtavaan mediakonserniin, jolla on noin 175 yhtiötä 21 maassa. Bonnier Publications A/S sijaitsee Østerbrossa Kööpenhaminassa ja koostuu toimitus- ja hallinto-osastoista, joissa on yhteensä noin 300 työntekijää.

Bonnier Publications A/S kuuluu Bonnier Publications -konserniin, jonka tytäryhtiöt tuottavat ja julkaisevat lehtiä, verkkosivuja, kirjoja ja dvd:itä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa ja Venäjällä. Tunnetuimpia julkaisuja ovat Kunto Plus, Tieteen Kuvalehti, Tee Itse, KotiMikro, Tieteen Kuvalehti Historia, National Geographic ja Digikuva.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
null: Tee Itse etsii suomalaista toimittajaa
Kokonaishinta: 19 €
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 €.
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin