Nappaa voro verekseltään IP-kameralla. Katso TÄSTÄ, miten paljon säästät Tee Itse -lehden kanssa

Jos olet pitkiä aikoja pois kotoa, haluat ehkä mielenrauhasi takia tarkistaa, mitä kotona tapahtuu – esimerkiksi jos lapset tai koira ovat yksin kotona.

Tai ehkä haluat varmistaa, että kulmilla ei pyöri pitkäkyntisiä omaisuuttasi vaanimassa.

Hymyile kameralle, rosvo!

Vaikka yhä useammat kodinomistajat murtosuojaavat kotinsa paremmilla lukoilla ja saranoilla, valitettavan monen ilo hyytyy silti pitkäkyntisten vierailuun.

Niin ei kuitenkaan tarvitse olla. Jos sinulla käy epäonni ja saat odottamattomia vieraita, kun olet poissa, voit onneksi napata voron verekseltään – tai ainakin huolehtia siitä, että hänet on helpompi saada satimeen myöhemmin.

Juuri nyt saat nimittäin IP-kameran Tee Itse -lehden mukana. Se on pieni valvontakamera, joka aktivoituu liikettä havaitessaan ja lähettää varoituksen suoraan puhelimeesi, jotta voit reagoida välittömästi.

Näin se toimii

Liiketunnistimella varustettu fiksu kamera lähettää hälytyksen puhelimeesi, jos se havaitsee liikettä. Valvontakamera on helppo asentaa ja liittää langattomaan verkkoon.

Kun olet ladannut NetCam-sovelluksen puhelimeesi, saat käyttöösi live-tallennuksen ja voit helposti ohjata kaikkia toimintoja.

Kameraan voi liittää samanaikaisesti neljä laitetta, ja sovellus on saatavilla iPhonelle ja Android-puhelimille.

Lue lisää älykkäästä kamerasta ja hyvästä tarjouksesta TÄSTÄ

tai tutustu kameraan tarkemmin alla olevalla videolla.