Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Talon t√§rkeimm√§t korjaukset - Tee Itse -sovellus ūüďĪ

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

appredfin

'Talon tärkeimmät korjaukset' on vain tilaajille tarkoitettu videosovellus. Sovellus auttaa, kun vesihana vuotaa, ovi hankaa tai lattia narisee. Kaikki on selitetty selväksi suomeksi.

Sovelluksessa on myös rakennusvinkkejä, uutisia, asiantuntijoiden vastauksia, arvioita ja työkaluja.

Sovellukseen tulee uutta sisältöä joka päivä.

Sovelluksen lisäksi saat myös paljon muuta...

... kun tilaat Tee Itse -lehden, pääset lukemaan yli 1000 rakennusohjetta, jotka koskevat kaikkea mahdollista talossa ja ulkona.

## Rakennusohjeissa on:

Vaikeusaste, hinta ja projektin kesto kerrotaan selkeästi jokaisen ohjeen alussa. Se antaa hyvän käsityksen projektin laajuudesta ja auttaa ohjeen valinnassa.

  • Vaiheittaiset ohjeet: Ohjeet ovat loogisia ja etenev√§t j√§rjestelm√§llisesti vaihe vaiheelta. Kaikista vaikeista kohdista on kuvat ja selvent√§v√§t suomenkieliset tekstit.
  • Materiaalilista: Materiaalilista kertoo, mit√§ projektiin tarvitaan, joten et joudu k√§ym√§√§n rautakaupassa t√§m√§n t√§st√§.
  • Rakennuspiirustukset ja mitat: Yksityiskohtaisissa rakennuspiirustuksissa n√§ytet√§√§n mitat, kulmat ja rakennusperiaatteet.
  • Suomenkieliset videot: Videoilla kokeneet ammattilaiset jakavat kokemuksiaan ja n√§ytt√§v√§t tarkasti, miten ty√∂t tehd√§√§n.
  • Itse k√§√§nnelt√§v√§t 3D-mallit: Voit k√§√§nnell√§ 3D-malleja itse ja katsoa l√§hemp√§√§ rakenteiden yksityiskohtia, jotta et joudu arvailemaan, miten ne on tehty. Se tekee rakentamisesta paljon helpompaa.

Aloita nyt - Kuukauden lukuoikeus 1 ‚ā¨:

TEE ITSE - Hyvän lopputuloksen tae

Tee Itse on auttanut rakentajia isoissa ja pienissä projekteissa jo kohta 50 vuoden ajan.

Olemme tehneet taitavien avustajiemme kanssa tuhansia terassien, väliseinien, lattioiden, pihateiden ja autokatosten rakennusohjeita.

Olemme kirjoittaneet tuhansista materiaaleista ja ainakin yhtä monesta työkalusta, ja olemme remontoineet lukemattomia keittiöitä ja kylpyhuoneita.

Olemme tehneet alusta asti yhteistyötä rakennusalan asiantuntijoiden kanssa ja pitäneet itsemme ajan tasalla rakennusmääräyksistä.

Ohjeitamme noudattamalla saat hyviä lopputuloksia ja tiedät asiaa koskevat säännöt, joten et joudu murehtimaan vesieristeestä tai höyrynsulusta.

Tee Itse on riippumaton työkalunvalmistajista ja mainostajista. Se tarkoittaa, että voit luottaa työkalutesteihimme. Valitsemme testattavat koneet itse, ja kaikki työkalut pannaan yhtä kovalle koetukselle.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin